Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 08:51

Τα 10 ξενοδοχεία και εστιατόρια της Αθήνας με την καλύτερη θέα (pics)

Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο εκθειάζουν την εντυπωσιακή θέα που προσφέρουν στην Ακρόπολη και την Αθήνα ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ της πόλης και τα αναδεικνύουν με εκθειαστικές κριτικές τους στην ταξιδιωτική πλατφόρμα Foursquare.

Μέσα από τις κριτικές τους προέκυψαν τα 10 σημεία της πόλης που προσφέρουν την καλύτερη θέα:

1. Kuzina

 

Ταξιδιώτες σχολιάζουν τα εξαιρετικά πιάτα και προτείνουν κράτηση στον τελευταίο όροφο με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη. Άλλοι το θεωρούν ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας που συνδυάζει υπέροχη θέα με εξαιρετική κουζίνα.

2. Fresh Hotel


Ταξιδιώτες σχολιάζουν ότι το κλίμα εδώ είναι πολύ φιλικό και το προσωπικό είναι εξυπηρετικό. Η θέα στην Ακρόπολη από την πισίνα, το μπαρ και το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου εντυπωσιάζει. Άλλοι επαινούν επίσης το πρωινό.

3. Μεγάλη Βρεταννία


Οι χρήστες εκθειάζουν το σπα (ένα ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα αναφέρει ένας), την πισίνα, τα δωμάτια και αποθεώνουν τη θέα από το roof garden στην Ακρόπολη και την πόλη, όπου συνιστούν τη δοκιμή μοχίτο.

4. Herodion Hotel


"Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την ταράτσα στον 5ο όροφο!", αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης. Άλλοι επισημαίνουν ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πολύ κεντρική τοποθεσία, κοντά σε όλα όσα έχει να προσφέρει η Αθήνα. Τα δωμάτια είναι μικρά, όπως αναμένεται, αλλά καθαρά και άνετα. Καλή επιλογή πρωινού.

5. Plaka Hotel


Όλοι οι χρήστες σχολιάζουν την εκπληκτική θέα από την ταράτσα. "Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό το ωραίο ξενοδοχείο σε μια υπέροχη γειτονιά - οι φωτογραφίες στην οροφή είναι αληθινές", σχολιάζει ένας ταξιδιώτης από την εμπειρία του στο ξενοδοχείο.

6. Electra Metropolis Hotel


Η ταράτσα προσφέρει μια από τις καλύτερες ανατολικές απόψεις της Αθήνας, σχολιάζουν οι χρήστες και χαρακτηρίζουν το προσωπικό πολύ φιλικό και την ατμόσφαιρα πολύ καλή. Εξαιρετικές κριτικές έχει και η πισίνα στον τελευταίο όροφο, η οποία προσφέρει επίσης εντυπωσιακή θέα.

7. Hilton Athens


Οι χρήστες σχολιάζουν οτι το ξενοδοχείο διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στην Αθήνα και λατρεύουν το μπαρ Galaxy στην ταράτσα με θέα στην Ακρόπολη. Ορισμένοι το θεωρούν μάλιστα ένα από τα καλύτερα μπαρ ταράτσας στην Ευρώπη "με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, καλό φαγητό και καλά κοκτέιλ και κρασιά".

8. NEW Hotel


Το πρωινό, η τοποθεσία του και η θέα στην ταράτσα είναι τα στοιχεία του ξενοδοχείου που ξεχωρίζουν για τους ταξιδιώτες. Οι ταξιδιώτες θεωρούν το φαγητό υπέροχο και το σαλόνι στο roof garden εξαιρετικό.

9. A for Athens


Οι ταξιδιώτες σχολιάζουν οτι πρόκειται για το καλύτερο μπαρ της Αθήνας σε ταράτσα, με όμορφη θέα, καλά ποτά και υπέροχο κόσμο.

10. Couleur Locale


Η μεγάλη ταράτσα του προσφέρει εκπληκτική θέα στο Παρθενώνα και συνιστάται για καφέ μια ηλιόλουστη μέρα.Οι τιμές, αναφέρουν οι ταξιδιώτες, είναι λογικές και δεν γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο ενώ θεωρούν το προσωπικό φιλικό.

Πηγή: emea