Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 00:55

Rio do Prado: Όταν η πολυτέλεια συναντά την οικολογική ευαισθησία

Στην Πορτογαλία, στο ξενοδοχείο Rio do Prado αποτελεί υπόδειγμα ξενοδοχείου που σέβεται και τιμά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το περιβάλλον.


Το Rio do Prado προσκαλεί τους επισκέπτες να υιοθετήσουν έναν νέο τρόπο ζωής, που να περιλαμβάνει και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου με την αρχιτεκτονική του περιβάλλοντα χώρου συμβιώνουν αρμονικά, αφού όλες οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένες με φυσικά υλικά, κυρίως από ξύλο ευκαλύπτου.


Η χρήση του συγκεκριμένου ξύλου έχει σκοπό, το φιλτράρισμα των ακτινών του ήλιου και παράλληλα την εξασφάλιση την ιδιωτικότητας.
Αν επιθυμείτε να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο, τότε δεν έχετε παρά να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρό στην μπανιέρα με συνοδεία απαλής μουσικής και ενός ζεστού ροφήματος.


Το βράδυ όταν το φως του ήλιου χαθεί και το κρύο κάνει την εμφάνισή του δεν έχετε παρά να ανάψετε το εξωτερικό τζάκι που διαθέτει η σουίτα σας.

Στο εστιατόριο Maria Batata μπορείτε να γευτείτε υπέροχα πιάτα, με λαχανικά που καλλιεργούνται στο βιολογικό αγρόκτημα του ξενοδοχείου.
Η βιβλιοθήκη του εστιατορίου σας δίνει την δυνατότητα μέσα από χιλιάδες βιβλία που φιλοξενεί να κατανοήσετε τα πάντα για τον Πλανήτη Γη και να αλλάξετε τρόπο ζωής.


Η γειτνίαση του ξενοδοχείου με τη λιμνοθάλασσα Obidos παρέχει στους επισκέπτες την δυνατότητα να χαλαρώσουν στο μικρό spa του ξενοδοχείου, σε μία από τις δύο εξωτερικές πισίνες, στην σάουνα, στο χαμάμ καθώς και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μασάζ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ