Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 08:41

Οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του 2017

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών επιλέγει να ταξιδεύει στην οικονομική θέση των αεροπλάνων, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως απολαμβάνει υπηρεσίες χαμηλότερου επιπέδου από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην business class.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν ένα ευχάριστο περιβάλλον με άνετα καθίσματα και ευγενική εξυπηρέτηση.

Κάθε χρόνο η κορυφαία ιστοσελίδα Skytrax δημιουργεί λίστα με τις εταιρείες που έχουν τις υψηλότερες βαθμολογίες για τις υπηρεσίες τους.

Το βραβείο για την καλύτερη αεροπορική εταιρεία οικονομικής θέσης αποτελεί «διάκριση που αντιπροσωπεύει την εκτίμηση ικανοποίησης των επιβατών σχετικά με τον περιβάλλοντα χώρο της καμπίνας όσο και τις συνθήκες στο αεροδρόμιο».

Όπως αναφέρει το iefimerida, η λίστα βασίζεται σε εντυπώσεις 19,87 εκατομμυρίων ταξιδιωτών από 105 χώρες. Η έρευνα, η οποία συμπεριλαμβάνει 320 εταιρείες, είχε 49 παραμέτρους που αφορούσαν από τις διαδικασίες επιβίβασης μέχρι την άνεση των καθισμάτων και την ποιότητα των υπηρεσιών.

Οι ασιατικές εταιρείες κυριαρχούν με την Thai Airways να βρίσκεται στην κορυφή, την Qatar Airways να ακολουθεί και την τριάδα να κλείνει η Asiana.

Η κορυφαία 10άδα:

Thai Airways

Qatar Airways

Asiana

Garuda Indonesia

Singapore Airlines

Japan Airlines

Emirates

ANA All Nippon Airways

EVA Air

Lufthansa