Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 07:32

Nησί της Καραϊβικής πωλείται μόνο σε Bitcoin (Βίντεο+φωτογραφίες)

Όλοι μας ονειρευόμαστε να ζήσουμε τη ζωή των εκατομμυριούχων με το δικό μας νησί στην Καραϊβική – αλλά δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε και έναν προϋπολογισμό εκατομμυριούχου.

Τώρα όμως, ένα νησί της Καραϊβικής έχει βγει προς πώληση – και δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα. Τουλάχιστον, όχι χρήματα με τον τρόπο που τα φανταζόσαστε.

Αυτό συμβαίνει γιατί αν θέλετε να αγοράσετε το νησί Bloody Bay Beach στο Union Island του St Vincent, θα χρειαστείτε bitcoin.

Και για να είμαστε πιο ακριβείς, θα χρειαστείτε 600 bitcoin, τα οποία ισοδυναμούν με περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Το Bloody Bay Company δέχεται μόνο τα εικονικά μετρητά με αντάλλαγμα το οικόπεδο των 13 στρεμμάτων στο μαγευτικό τροπικό νησί.

«Κάποιος αρκετά σοφός ή γενναίος που είχε αντιληφθεί νωρίς το φαινόμενο bitcoin θα μπορούσε σύντομα να πίνει κοκτέιλ ρούμι στο νησί» δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας που πουλά το νησί.

Είναι ένα από τα πιο ακριβά αντικείμενα που θα διατεθούν αποκλειστικά με Bitcoin και ενώ η τιμή του είναι αρκετά υψηλή, η εντυπωσιακή άνοδος της αξίας του Bitcoin σημαίνει πως κάποιος που ξεκίνησε το 2017 με 500.000 ευρώ αγοράζοντας το εικονικό αυτό νόμισμα, θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά αυτή την αγορά.

Και φυσικά πρόκειται για έναν καλό προορισμό για ονειρεμένες διακοπές.

Σύμφωνα με το iefimerida, εκτός από την παρθένα λευκή άμμο, υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή μιας βίλας και ενός beach bar, ενώ ο αρχιτέκτονας Σεθ Στέιν έχει επίσης καταρτίσει σχέδια για τη δημιουργία μιας σειρά πολυτελών καμπινών, σε περίπτωση που ο νέος ιδιοκτήτης θελήσει να φιλοξενήσει επισκέπτες.

Στα σχέδια του αρχιτέκτονα Σεθ Στέιν είναι να χτιστούν πολυτελείς κατοικίες. 

Το ίδιο το νησί διαθέτει αξιόλογα θεαματικά τοπία, κρυστάλλινα γαλανά νερά, άφθονη τροπική άγρια φύση και πανέμορφες παραλίες. Το ιδανικό μέρος για έναν νέο εκατομμυριούχο!