Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 10:45

Μπαρ σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης πρώτο σε διεθνή διαγωνισμό (Φωτογραφίες)

Το 363 Champagne Lounge του ξενοδοχείου Grace Santorini διακρίθηκε ανάμεσα σε μεγάλες επιχειρήσεις από τον χώρο της φιλοξενίας, λαμβάνοντας τον τίτλο «Best Hotel Bar» στην απονομή European Hospitality Awards που έλαβε χώρα στο Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου.

Για ένατη χρονιά φέτος τα European Hospitality Awards ανέδειξαν τις επιχειρήσεις που έκαναν τη διαφορά στον ξενοδοχειακό κλάδο πανευρωπαϊκά, ανάμεσά τους και το 363 Champagne & Cocktail Lounge του ξενοδοχείου Grace Santorini. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 130 διακεκριμένοι εκπρόσωποι διεθνών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και επιχειρήσεων.

Η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το 363 Champagne Lounge: Πιστό στη φιλοσοφία των Grace Hotels για την παροχή μοναδικών εμπειριών φιλοξενίας, το 363 Champagne Lounge βρίσκεται ακριβώς 363 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, κάτι που του προσδίδει ανεμπόδιστη θέα προς της Καλντέρα, μια θέα που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα.

Η βεράντα του προσφέρει την πλέον ιδανική θέση για να παρακολουθήσει κανείς την αλλαγή των αποχρώσεων του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης, παρέα με ένα ποτήρι σαμπάνια ή ένα signature cocktail.

H κ. Λένα Λιβανίδου, Επικεφαλής των Grace Hotels για την περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση του 363 Champagne Lounge αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος των Grace Hotels. Η πανευρωπαϊκή εμβέλεια των βραβείων European Hospitality Awards μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διεθνή αναγνώριση των Grace Hotels.

Με αφορμή αυτό το βραβείο, όλοι εμείς από τα Grace Hotels θα συνεχίσουμε να θέτουμε τον πήχη ψηλά, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας σε απαιτητικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Όπως αναφέρει το newsbeast, ο θεσμός των European Hospitality Awards μετρά 9 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας αποτελεί μια ευρέως αναγνωρισμένη και δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων για επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του χώρου της φιλοξενίας (F&B, Ξενοδοχειακός τομέας, Τεχνολογία, κλπ.).