Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 11:58

Η παραλία της Καλαμάτας τον Οκτώβρη έχει... μια άλλη μαγεία (φωτος)

Είναι ένα μέρος που το αγαπάμε ιδίως κάθε καλοκαίρι, αφού μας δίνει την χαρά της θάλασσας, της χαλάρωσης και της διασκέδασης.

Από τα τέλη της Άνοιξης μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη η παραλία της πόλης κατακλύζεται από κόσμο, με τους Καλαματιανούς αλλά και τους τουρίστες όλων των ηλικιών να κάνουν το μπάνιο τους στην θάλασσα.

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τον Οκτώβρη, η παραλία παίρνει ένα άλλο χρώμα. Ένα χρώμα κάπως πιο μελαγχολικό που όμως και πάλι έχει ζωή, έχει την δική του ομορφιά, δίπλα από την ακτή, με φόντο το χρυσό ηλιοβασίλεμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από χρήστες του instagram:

ource} Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athanassios B Vryonis (@athkonvry2) στις Οκτ 3, 2017, 9:49πμ PDT Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelos Tso (@tsoangelos) στις Οκτ 7, 2017, 9:29πμ PDT Φωτο εξωφύλλου - ssandra_rk googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1464705830516-9'); }); Tweet lang: el_GR Κατηγορία ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Υπουργός Τουρισμού στηρίζει τα σχέδια κινηματογραφικών υποδομών στη Σύρο Σε... χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Θεσσαλονίκη (φωτο) » επιστροφή στην κορυφή googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1464705830516-2'); }); ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ Μυτιλήνη: Σημαντική η άνοδος του Ιαματικού Τουρισμού Μερίδιο από τον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο, του ιαματικού… ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπουγάτσα με κιμά (Βίντεο) Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μπουγάτσα με κιμά. ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παραδοσιακή γαλλική μηλόπιτα (Βίντεο) Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει παραδοσιακή γαλλική μηλόπιτα tarte tatin. ΝΕΑ Λειψοί: Κάλεσμα σε τουρίστες με μουσικό βίντεο κλιπ (Βίντεο) Με ένα πρωτότυπο μουσικό βίντεο κλιπ επέλεξε ο Δήμος Λειψών να απευθυνθεί κάλεσμα στο… jQuery(document).ready(function($){ $('#allmode-id201').pajinate({ items_per_page : 5, nav_label_prev : 'PREV', nav_label_next : 'NEXT' }); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1464705830516-3'); }); {source}