Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 09:05

Γρεγολίμανο: Η ομορφότερη αμμόγλωσσα της Εύβοιας (Βίντεο)

Εξωτικά νερά, χρυσή άμμο και μια ατελείωτη έκταση αμμουδιάς είναι η εικόνα που θα συναντήσεις όταν φτάσεις στο Γρεγολίμανο της Βόρειας Εύβοιας.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή αμμόγλωσσα από αυτές που σου υπενθυμίζουν ότι οι θησαυροί της Ελλάδας είναι ατελείωτοι και το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση για να τους εξερευνήσεις. Ο συγκεκριμένος θησαυρός βρίσκεται περίπου 3 ώρες μακριά από την Αθήνα και αξίζει να κάνεις μια διήμερη απόδραση εκεί για να τον απολαύσεις.

Η παραλία Γρεγολίμανο ανήκει στην πραγματικότητα στον ομώνυμο οικισμό της Βόρειας Εύβοιας. Η συγκεκριμένη παραλία είναι από αυτές που δεν συναντάς συχνά στην Ελλάδα λόγω του σχήματός της. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα και η άμμος χρυή και αφράτη. Λες και βρίσκεσαι σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Όπως αναφέρει το exploringgreece.tv, στην παραλία Γρεγολίμανο θα βρεις καθαρά και ήρεμα νερά και μια απέραντη θέα στο γαλάζιο. Το πιθανότερο είναι ότι θα μείνεις έως το βράδυ για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Στην παραλία υπάρχει μια μικρή οργάνωση αλλά καλό είναι να έχεις μαζί σου τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσεις να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα. Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ομορφιάς και των εντυπωσιακών ακτών που σου προσφέρει η Εύβοια.

Βίντεο: Up Stories