Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 09:05

H εξόρμηση ενός Κορεάτη travel blogger στη Μεσσηνία (Φωτογραφίες)

Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες τους κάνουν πολύ κόσμο να ζηλεύει. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα social media κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ συχνά τα τοπία που απαθανατίζουν μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής.

Ο λόγος για τους travel bloggers, τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να μας "ταξιδεύουν" μέσα από τις περιπέτειές τους, και να μας κάνουν να νιώθουμε την ελευθερία που νιώθει κανείς όταν ταξιδεύει.

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα social media και το διαδίκτυο για να μοιραστούν με τους φίλους και τους ακολούθους τους τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες πληθαίνουν. Κάποιοι το κάνουν... ερασιτεχνικά, υπάρχουν όμως και εκείνοι που έχουν εξελίξει αυτήν τους τη συνήθεια σε επαγγελματική ενασχόληση, που σε κάποιες περιπτώσεις τους αποφέρει και χρήματα, αφού το κάνουν τόσο επιτυχημένα που καταφέρνουν να ασκήσουν τη δική τους επιρροή στον μαγευτικό κόσμο των ταξιδιών.

Οι travel bloggers μας δίνουν ιδέες για τις διακοπές μας, μας εμπνέουν να επισκεφθούμε μέρη του πλανήτη που ίσως δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν και, σε κάποιες περιπτώσεις, μας βοηθούν ακόμη και να οργανώσουμε τα ταξίδια μας.

Το σίγουρο είναι ότι μας «ταξιδεύουν» μέσα από τις αναρτήσεις τους, όπως για παράδειγμα ο Κορεάτης blogger με το όνομα στο instagram "Highteener", o οποίος έκανε "απόβαση" πριν λίγες ημέρες στο νομό Μεσσηνίας, προβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας.

Πρώτη του στάση ήταν -όπως είναι λογικό- η πόλη της Καλαμάτας. Όπως θα δείτε παρακάτω, το φωτογραφικό του "καλεντάρι" εστίασε σε διάφορα σημεία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, με έμφαση στην παραλιακή ζώνη.

Στην συνέχεια, την "σκυτάλη" της περιπλάνησης του στη Μεσσηνία πήρε ο όμορφη Καρδαμύλη.

Με σημαντικές φυσικές ομορφιές, εντυπωσιακές παραλίες και δυνατότητα για ενδιαφέρουσες κοντινές αποδράσεις, η ιδιαίτερη γωνιά του νομού έδειξε πως εντυπωσίασε τους followers του Κορεάτη travel blogger, αφού οι φωτογραφίες του από την περιοχή απέσπασαν δεκάδες likes.