Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 00:00

Ανοίγουν στο Ρέθυμνο τα νέα “στολίδια” της Grecotel

Πεντάστερες αφίξεις για την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Ελλάδας Grecotel που ανοίγει το προσεχές διάστημα δύο πολυτελείς μονάδες στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Πρόκειται για το νέο «Caramel Grecotel Boutique Resort» και το «Grecotel White Palace», με το πρώτο να ανοίγει τις πύλες του τον Ιούνιο και το δεύτερο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το Caramel αναμένεται να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της αλυσίδας, αφού αποτελείται μόνο από σουίτες και βίλες, η κάθε μια με ξεχωριστή διακόσμηση.

Design έπιπλα και αντικείμενα, πολύχρωμα χειροποίητα πλακάκια, μπάνια που θυμίζουν spa, κήποι με τροπικά φυτά και μια μοναδική για το σχέδιο της στην Ελλάδα πισίνα περιτριγυρισμένη από ένα τροπικό κήπο, συνθέτουν ένα σκηνικό αληθινής πολυτέλειας. Το στυλ του ξενοδοχείου μοιάζει με μεσογειακό χωριό, με πέτρινα μονοπάτια να συνδέουν τις βίλες και τις σουίτες με την παραλία.

Διαθέτει 71 βίλες και σουίτες, με τις πιο μεγάλες να έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν μέχρι και 10 άτομα.

Οι υπηρεσίες θα είναι απόλυτα προσωποποιημένες, στις ανάγκες των καλεσμένων του ξενοδοχείου.

Το White Palace, είναι ουσιαστικά η αναγέννηση του resort ElGreco. Μεταμορφώθηκε σε ένα λευκό παλάτι, με πολλούς ανοιχτούς χώρους.

Διακρίνεται από minimal γραμμές τόσο στα έπιπλα και τη διακόσμηση, όσο και στο εξωτερικό του. Το υγρό στοιχείο κάνει έντονη την παρουσία του, με πολλές πισίνες που μοιράζονται τα δωμάτια, αλλά και ιδιωτικές.

Εμπνευσμένα από το λευκό και το μπλε των ελληνικών νησιών, τα δωμάτια διαθέτουν χειροποίητα έπιπλα και άπλετη θέα στο Αιγαίο. Τα εστιατόρια και τα μπαρ βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα.

Διαθέτει 166 δωμάτια, 65 μπανγκαλόου και 33 σουίτες. Οι σουίτες ‘Yali’ βρίσκονται στην κυριολεξία μπροστά στη θάλασσα και εγκαινιάζουν ένα νέο concept επιτρέποντας στους καλεσμένους τους να έχουν απευθείας πρόσβαση από τις βεράντες τους στην παραλία ή στις πισίνες υπερχείλισης.

Και τα δύο resorts δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη γαστρονομία, όπου πρωταγωνιστούν τα κρητικά προϊόντα και γεύσεις.

Της Βίκης Βαμιεδάκη από το news.gr