Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 09:48

Τέταρτη χρονιά υποτροφιών στη Navarino Golf Academy!

Για τέταρτη χρονιά συνεχίζει η Navarino Gold Academy το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών γκολφ, για να γνωρίσουν οι νεαροί παίκτες το δημοφιλές αυτό άθλημα καθώς και με στόχο  να αναδειχθούν μελλοντικά, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία.

Στα βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino –που έχουν αναδειχθεί ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης από το Βρετανικό περιοδικό Golf World - η Navarino Golf Academy καλωσορίζει ακόμη μια χρονιά παιδιά και νέους ηλικίας 7-15 ετών, για να λάβουν μέρος στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Νέων Γκολφέρ.

Φέτος οι επίδοξοι νεαροί γκολφέρ, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο 29 - 30 Μαρτίου (15:00-17:00, η εγγραφή γίνεται 15’ πριν από το μάθημα) στα δωρεάν σεμινάρια γκολφ, μέσα από τα οποία θα ξεχωρίσουν οι 10 καλύτεροι και θα κερδίσουν ετήσιες υποτροφίες για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μαζί με τα υπόλοιπα 33 παιδιά και νέους που ήδη έχουν ενταχθεί στην Ακαδημία.Οι επίδοξοι παίκτες μέσω των σεμιναρίων, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από νεαρή ηλικία, τα μυστικά, τους κανονισμούς αλλά και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, του αθλήματος που έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.
Τα παιδιά που θα επιλεχθούν θα λάβουν, και φέτος, δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα για ένα ολόκληρο έτος ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα δύο γήπεδα της Costa Navarino. Κατά το 2013, τα παιδιά της ομάδας των «Προχωρημένων» (με σχετική εμπειρία) της Ακαδημίας, ανταμείφθηκαν με το πρώτο τους «handicap» που χρειάζεται κάθε γκολφέρ για να συμμετέχει σε αγώνες, ενώ έλαβαν μέρος σε εβδομαδιαία τουρνουά που διεξήχθησαν μέσα στην Costa Navarino. Eπίσης, οι νεαροί γκολφέρ συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γκολφ Ελλάδος αλλά και στο Διεθνές Τουρνουά «Faldo Series Greece» στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 57 παιδιά από όλο τον κόσμο.

Μέσα από τα γήπεδα της Costa Navarino, η Μεσσηνία γίνεται ευρύτερα γνωστή και ως προορισμός γκολφ, λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάs του φυσικού τοπίου, παράλληλα με τις άριστες συνθήκες, τις παροχές και την εκπαίδευση που προσφέρουν τα γήπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τα μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 27230 90200, 90202 και στο email: golf@costanavarino.com.