Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 09:57

Το «Ελληνικό Πρωινό» στη γερμανική τουριστική αγορά

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο.

Σημαντικοί γερμανοί tour operators καθώς και παράγοντες της γερμανικής τουριστικής αγοράς όπως ο CEO της DEHOGA, εκδήλωσαν το έντονο ενδιαφέρον τους για την ένταξη του «Ελληνικού Πρωινού» ως σημείου αναφοράς στα ταξιδιωτικά τους προγράμματά για Ελλάδα. Ο αρμόδιος της Γερμανικής κυβέρνησης για τις σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας κ. Joachim Fuchtel επισκέφθηκε το περίπτερο του «Ελληνικού Πρωινού» στην ITB συνοδευόμενος από την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εκφράζοντας την υποστήριξή τους για τη διάδοση του προγράμματος στη Γερμανία με όχημα γευστικές παρουσιάσεις σε επιλεγμένα κοινά.

Το νέο φυλλάδιο του «Ελληνικού Πρωινού» με τα ενταγμένα στο πρόγραμμα ξενοδοχεία, κυκλοφόρησε στην ITB στην αγγλική γλώσσα συγκεντρώνοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών της έκθεσης. Η ITB αποτέλεσε την πρώτη δράση εξωστρέφειας του «Ελληνικού Πρωινού» στο εξωτερικό ενώ προγραμματίζονται μια σειρά από στοχευμένες ενέργειες σε τουριστικές αγορές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ελληνικό τουρισμό.