Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 13:02

Στα Aria Hotels το "Elatos Resort & Health Club"

Στη συλλογή των boutique ξενοδοχείων της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aria Hotels εντάχθηκε το ξενοδοχείo Elatos Resort & Health Club. Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, το Elatos Resort -συνολικής δυναμικότητας 150 ατόμων- αποτελείται από 39 κλασικά ξύλινα chalets έκτασης από 70 έως 140 τ.μ., δύο ή τριών υπνοδωματίων και χωρητικότητας δύο έως έξι ατόμων (ανάλογα με τον τύπο του chalet). Όλα τα chalets διαθέτουν καθιστικό με τζάκι, ένα ή δύο μπάνια και βεράντα, ενώ στην πλειονότητά τους προσφέρουν και κουζίνα. Στις ανέσεις τους συγκαταλέγονται επίσης δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, mini bar και αυτόνομη θέρμανση.

Το Elatos Resort καλύπτει μια σειρά διαφορετικών αναγκών καθώς, πέρα από τους χώρους εστίασης (εστιατόριο και μπαρ), στο Κεντρικό Κτίριο στεγάζονται επίσης το Health Club, η αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων και κατάλληλες υποδομές για οικογενειακές διακοπές.


Το Health Club περιλαμβάνει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο καθώς επίσης και νέο χώρο ομορφιάς και περιποίησης. Η συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας έως 80 ατόμων, με όλα τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα, εγγυάται τη διεξαγωγή επιτυχημένων εταιρικών συναντήσεων και σεμιναρίων σε ένα ιδανικό τοπίο.

Τέλος, το ιδιωτικό παρεκκλήσι του Elatos Resort αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη διοργάνωση γάμου ή βάφτισης με απόλυτη ιδιωτικότητα. Για τα νεότερα μέλη της οικογένειας προβλέπονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς, υπό την επίβλεψη έμπειρης παιδαγωγού, στην ειδικά διαμορφωμένη εγκατάσταση του «mini club».


Μέσα στη φύση, σε περιοχή πλούσιας βιοποικιλότητας, το Elatos Resort αποτελεί ξεχωριστό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και ένα μοναδικό προορισμό για πεζοπορία, mountain biking, οδήγηση εκτός δρόμου, ιππασία και sky diving για τους πιο δραστήριους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας την προσθήκη του Elatos Resort στη συλλογή των Aria Hotels, η κ. Δάφνη Κοσμίδου δήλωσε: «Τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι το συγκεκριμένο θέρετρο αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές στο βουνό. Συνδυάζει την απόλαυση του να ζεις την ιδιωτική σου περιπέτεια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις που προσφέρει ένα ξενοδοχείο και Health Club. Πιστεύουμε ότι αποτελεί το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι που εντάσσουμε αυτή την πολύτιμη ιδιοκτησία στη συλλογή των Aria Hotels».