Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 12:31

Hilton Cyprus: Σημαντικές διακρίσεις στα World Travel Awards

Δύο βραβείο απέσπασε το ξενοδοχείο Hilton Cyprous στα Ευρωπαϊκά World Travel Awards 2013. Το Hilton Cyprous έλαβε το βραβείο του «Κορυφαίου ξενοδοχείου στην Κύπρο» και «Κορυφαίου επιχειρηματικού ξενοδοχείου».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 31 Αύγουστο στην Αττάλεια της Τουρκία  και το Hilton Cyprous ήταν ένα από ήταν ένα από τα 20 ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας Hilton Worldwide στην Ευρώπη που έλαβαν βραβεία.

Ο Simon Vincent, Πρόεδρος της Ευρώπης της εταιρίας Hilton Worldwide, είπε, «Είμαι πανευτυχής που βλέπω τόσα πολλά από τα ξενοδοχεία μας να επιβραβεύονται  σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, συμπεριλαμβανομένου και ενός ξενοδοχείου για πέμπτη συνεχή χρονιά. Αυτό αποδεικνύει την σταθερότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας καθώς και την ηγετική θέση της εταιρείας μας εντός της ευρωπαϊκής αγοράς, κατέχοντας πλέον 250 ξενοδοχεία σε 30 χώρες».

Tα World Travel Awards επιβραβεύουν εδώ και 20 χρόνια, οργανισμούς που παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες όσον αφορά τα ταξίδια και τον τουρισμό. Έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένας σημαντικός θεσμός παγκοσμίως.

Γιάννης Παναγόπουλος

johnpana@hotmail.gr