Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 09:37

Ξεκινά πάλι το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ΗοtelBrain

To HotelBrain Braining Centre ανοίγει τις πόρτες του και φέτος  για να υποδεχτεί αυτούς που επιθυμούν να μπουν στην αγορά εργασίας των ξενοδοχείων της HotelBrain.
Το κέντρο απευθύνεται σε απόφοιτους ανωτέρων ή ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε ήδη στελέχη της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας καθώς και σε ιδιοκτήτες ή γενικούς διευθυντές  ξενοδοχείων και γενικά  σε όλους όσοι είναι δυναμικοί, φιλόδοξοι και βρίσκονται ήδη στην αγορά εργασίας των ξενοδοχείων.

Tο HotelBrain Braining Centre έχει την ακόλουθη τριμερή αποστολή:

- Να δημιουργήσει τη νέα γενιά επαγγελματιών ξενοδοχείου, η οποία εκπαιδευμένη με τις αρχές, τις αξίες, τις ποιοτικές και τις λειτουργικές προδιαγραφές που η ίδια η hotelBrain εφαρμόζει στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της, θα αποτελέσουν τους πυλώνες της αυριανής ομάδας που θα στελεχώσει τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της καθώς και το τμήμα Ηotel Managementτης εταιρείας.

- Να βελτιώσει και τελειοποιήσει το γνωστικό και επαγγελματικό επίπεδο του υφιστάμενου προσωπικού των συνεργαζόμενων με τη Hotelbrain ξενοδοχείων καθώς και άλλων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ξενοδοχείας. 


- Να μεταλαμπαδεύσει το Μοντέλο Λειτουργίας που η HotelBrain εφαρμόζει στα ξενοδοχεία της, και το οποίο έχει διαμορφωθεί με τα υψηλότερα παγκοσμίως ποιοτικά και λειτουργικά standards και το βαθύ knowhow των συνεργατών της.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Γιάννης Παναγόπουλος

johnpana@hotmail.gr