Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 12:38

Ξενώνας Αφροδίτη: Το απόλυτο καταφύγιο της Κύθνου

Σε μόλις 3 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά το μαγευτικό νησί της Κύθνου σας περιμένει για να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με τα υπέροχα χρώματα που κρύβει η κάθε ώρα αλλά και με την υπέροχη εγκάρδια φιλοξενία.


Αν αποφασίσετε να ξεφύγετε ένα Σαββατοκύριακο μακριά από την πολύβουη Αθήνα η ιδανική επιλογή για την διαμονή σας δεν είναι άλλη από τον "Ξενώνα Αφροδίτη".Ένα πραγματικό καταφύγιο ακριβώς πάνω στην θάλασσα, ο ξενώνας Αφροδίτη διαθέτει 11 δωμάτια με όλες τις ανέσεις. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σύμφωνα με τους νόμους που επιτάσσει η σύγχρονη αισθητική. Απαλά χρώματα στους τοίχους, υψηλής ποιότητας λευκά είδη και μικρές πινελιές χρώματος από τα διακοσμητικά έρχονται και δίνουν στον επισκέπτη αυτό που πραγματικά θέλει, μια ξεκούραστη διαμονή.

Κάθε πρωί στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου η κ. Αφροδίτη στρώνει έναν πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα για να ξεκινήσετε όσο πιο γευστικά γίνεται την ημέρα σας. Αρώματα από ζεστό κέικ και τις φρουτένιες σπιτικές μαρμελάδες αναδύονται κάθε πρωί από τον μπουφέ.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον "ξενώνα Αφροδίτη" και να ζήσετε από κοντά όλη την θετική ενέργεια που σας δίνει το καλωσόρισμα της κ. Αφροδίτης και η φιλοξενία της!!!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Γιάννης Παναγόπουλος

johnpana@hotmail.gr