Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 22:34

Διεθνής διάκριση για την Costa Navarino

Για 3η συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο "The Romanos, a Luxury Collection Resort", που βρίσκεται στην Costa Navarino, επιβραβεύεται στην κατηγορία "Best Overseas Holiday Hotels: Europe, Turkey and Russia" του ετήσιου καθιερωμένου θεσμού "Condé Nast Traveller Readers' Travel Awards" της αγγλικής έκδοσης. 

 

Οι αναγνώστες του "Condé Nast Traveller" ανέδειξαν μέσα από το θεσμό αυτό, που διεξήχθη για 16η χρονιά και θεωρείται από τους σημαντικότερους στον τουρισμό, τις κορυφαίες ταξιδιωτικές τους προτιμήσεις ανά τον κόσμο. Το ξενοδοχείο "The Romanos Resort" που βρίσκεται στo Navarino Dunes -την πρώτη περιοχή της Costa Navarino- κατέκτησε την 7η θέση και αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία στο Τop 10. 

H Ελλάδα είχε ξεχωριστή θέση στα βραβεία, καθώς τα ελληνικά νησιά κατέκτησαν για μία ακόμη φορά κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών (2η θέση στην κατηγορία "Best Islands" και 5η θέση στο "The World’s Top 100 list of experiences") και η χώρα μας αναδείχθηκε 5η ανάμεσα στις καλύτερες. 

Η διάκριση του ξενοδοχείου "The Romanos Resort" ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Costa Navarino και της Μεσσηνίας ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Η ανάδειξη στα "Readers’ Travel Awards" το 2012 και το 2011 (το "The Romanos Resort" βρέθηκε στην 4η θέση του "World’s Top 100" ξεπερνώντας δημοφιλείς επιλογές), είναι ενδεικτική της αναγνωρισιμότητας και ανταπόκρισης που είχε και συνεχίζει να έχει ο προορισμός. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της TEMEΣ Στέφανος Θεοδωρίδης σημείωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν τη σημαντική αναγνώριση στα "Readers’ Travel Awards". Είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι οι αναγνώστες του "Condé Nast Traveller" ανταποκρίθηκαν και μοιράστηκαν το όραμά μας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού, που παράλληλα προωθεί τη μοναδική φυσική ομορφιά και την ιστορία της περιοχής όπου βρίσκεται. Στην Costa Navarino εργαζόμαστε συνεχώς και αναπτύσσουμε το προϊόν που προσφέρουμε, ώστε παράλληλα με την άριστη εξυπηρέτηση και παροχές των ξενοδοχείων, να προσφέρουμε αυθεντικές πολιτιστικές και αθλητικές εμπειρίες. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να γίνονται μέρος της ιστορίας μας μέσα από τις ξεχωριστές στιγμές που ζουν κατά τη διαμονή τους». 

Ο Michel Cottray, complex general manager του "The Westin Resort" και του "The Romanos, a Luxury Collection Resort" σχολίασε σχετικά: «Τα ξενοδοχεία της Luxury Collection παρέχουν ένα ακαταμάχητο μείγμα αυθεντικών ταξιδιωτικών εμπειριών και απαράμιλλων υπηρεσιών που πληρούν τις προσδοκίες των υψηλού επιπέδου σύγχρονων ταξιδιωτών. Είναι πραγματικά τιμή μας το γεγονός ότι οι αναγνώστες του "Condé Nast Traveller" ανέδειξαν το "The Romanos, a Luxury Collection Resort" ένα από τα 80 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, ως έναν από τους πιο διακεκριμένους προορισμούς».