Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 00:22

Belvedere Hotel: Ένας επίγειος παράδεισος!!!

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης χτισμένο σε έναν ευλογημένο τόπο τη Βέργα Καλαμάτας το Belvedere Hotel μπορεί να σας προσφέρει πραγματικές διακοπές.


Διαθέτει 18 δωμάτια με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο που από τις βεράντες των δωματίων ανοίγεται σαν πίνακας ζωγραφικής.

Το χρώμα που κυριαρχεί στα δωμάτιο είναι το μπεζ της άμμου και μικρά πολύχρωμα διακοσμητικά στο χώρο κάνουν την εμφάνισή τους για να δίνουν την έντονη νότα.

Κάθε πρωί μπορείτε να απολαύσετε μεσσηνιακές γεύσεις στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου όπου οι ηλιαχτίδες   κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση από τις βουνοκορυφές του Ταϋγέτου και φωτίζουν την θάλασσα και την πόλη.

Στο χώρο της πισίνας μπορείτε να ζήσετε το απόλυτο καλοκαίρι χαλαρώνοντας με την απαλή μουσική στις άνετες ξαπλώστρες, απολαμβάνοντας δροσερούς καφέδες και γευστικά σνακ.

Μόλις ο ήλιος δύει δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου και να ξεκινήσετε τα γευστικά ταξίδια με υπέροχα πιάτα. Πιάτα που τα διακρίνει η καλαισθησία και η πρωτοτυπία απογειώνονται με τις Μεσσηνιακές πρώτες ύλες και τις γευστικές πινελιές ελαιολάδου.

Μετά το φαγητό απολαύστε παγωμένα κοκτέιλ στον χώρο της πισίνας για να κλείσει όσο πιο μαγικά γίνεται η βραδιά σας.

Το ξενοδοχείο Belvedere διαθέτει δύο από τις μεγαλύτερες αίθουσες στην Μεσσηνία το Atrium Hall που μπορεί να φιλοξενήσει από 600 μέχρι 800 άτομα και το Erato Hall 700 άτομα αντίστοιχα.
Και οι δύο αίθουσες διαθέτουν τον πιο σύγχρονο  οπτικό-ακουστικό εξοπλισμό για την κάλυψη κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης.