Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 12:49

Aπόδραση στην Καλαμάτα στο Akti Taygetos-Conference Resort

Το AKTI TAYGETOS-CONFERENCE RESORT είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα που συνδυάζει την πολυτέλεια την απλότητα αλλά και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων.


Λίγα λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας κτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του Ταυγέτου στην περιοχή της Μικράς Μαντίνειας και με θέα το Μεσσηνιακό κόλπο το ξενοδοχείο Akti Taygetos αποτελεί το ιδανικό μέρος για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια και τις 4 εποχές του χρόνου.


Τα 80 δωμάτια και διαμερίσματα προσφέρουν πολυτέλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση του πελάτη. Η θέα του Μεσσηνιακού κόλπου αλλά και του μυθικού Ταΰγετου προσφέρουν χαλάρωση στον επισκέπτη.

Το κομψό και πολυτελές κέντρο «ΕΛΑΙΑ» φιλοξενεί όλα τα είδη συνεδρίων και γαμήλιων δεξιώσεων.
Το «GRAND BALCON» φιλοξενεί κάθε σας κοινωνική εκδήλωση δίνοντάς σας την εντύπωση πως βρίσκεστε σε ένα πλωτό παλάτι αφού το κύμα σκάει ακριβώς δίπλα.

Στα εστιατόρια «AMYMONI» και «ΑΝΑΣΣΑ» μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας μέσα από έναν πλούσιο μπουφέ αποτελούμενο από χιλιάδες πιάτα εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά προιόντα της Μεσσηνίας.

Επίσης κάθε μεσημέρι και βράδυ Μετά από το γεύμα σας κάντε μια επίσκεψη στο κεντρικό μπαρ «RED ROSES» και διάλεχτε το cocktail που σας ταιριάζει και χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα και στο Jacuzzi. να γευτείτε πιάτα φτιαγμένα από καταξιωμένους σεφ.


Ακριβώς δίπλα στη θάλασσα αφεθείτε στον ήχο του κύματος, στην δυνατή μουσική, στα εξωτικά ποτά και στις μεσογειακές γεύσεις στο «COSTA COSTA bar on the beach».

Τηλεφωνο:27210 42000, Fax:27210 64501, www.aktitaygetos.gr, e-mail:info@aktitaygetos.gr