Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 10:09

Πιστοποιητικό προσβασιμότητας για το Sofitel Athens Airport

Πιστοποιητικό προσβασιμότητας για το Sofitel Athens Airport

Το Διεθνές Πρότυπο AccessibilityPassγια την Πιστοποίηση Προσβασιμότητας Ξενοδοχείων απονεμήθηκε στο SofitelAthensAirport. Πρόκειται για ένα διεθνές πρότυπο πιστοποίησης, που κατατάσσει την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων, λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές, τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις δεξιότητες του προσωπικού, ώστε τα άτομα με αναπηρία να μπορούν να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο που εξυπηρετεί τις δικές τους ανάγκες.

 

Στο SofitelAthensAirport απονεμήθηκε η πιστοποίηση AccessibilityPass προς τα άτομα με αναπηρία κίνησης, όρασης και νόησης.  

 

“Το SofitelAthensAirport αποτελεί ένα από τα πρώτα σημεία εισόδου των διεθνών τουριστών στη χώρα μας»  αναφέρει ο CyrilManguso, Γενικός Διευθυντής του SofitelAthensAirport. «Ως εκ τούτου, λόγω της θέσης μας και της γειτνίασης με το Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριο Βενιζέλο, έχουμε την ευθύνη να εκπροσωπούμε επάξια την ελληνική φιλοξενία χωρίς διακρίσεις, χωρίς περιορισμούς και κυρίως χωρίς προκαταλήψεις».

 

Η κατάταξη των ξενοδοχείων από το «Accessibility Pass» είναι αντικειμενική και γίνεται με βάση τη χρήση κοινών κριτηρίων για όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως και την αποτύπωση των ξενοδοχείων από Εγκεκριμένους Επιθεωρητές, και όχι με βάση την αυτοδήλωση των ξενοδοχείων.