Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 09:23

Ελληνικό Καλοκαίρι στα ξενοδοχεία της Grecotel!!!

Έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι, η θερμοκρασία καθημερινά ξεπερνάει τους 30 βαθμούς και τι καλύτερο από το να αρχίσετε να οργανώνεται τις διακοπές σας. Και φέτος το καλοκαίρι η Grecotel έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα διακοπών με μια τεράστια γκάμα από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με τιμές που ξεκινούν από 62 ευρώ με πρωινό.

 Amirandes, Κρήτη

Πόσα αστέρια έχει ο Κρητικός ουρανός; Πόση θάλασσα, πόση ιστορία, πόση πέτρα, πόσο χαµόγελο, πόσο φως, πόση λεβεντιά; Είµαστε στην Ανατολική Κρήτη, στα άσπρα κτίσµατα του Amirandes. Ένα µοναδικό ξενοδοχείο χτισµένο πάνω στο νερό µε τη σαγήνη του ταξιδιού σε κάθε µατιά. Έχει κατακτήσει διεθνή φήµη και συγκαταλέγεται πλέον στους πιο δηµοφιλείς προορισµούς παγκοσµίως. 8 μοναδικά εστιατόρια με ευφάνταστη κουζίνα από βραβευμένους σεφ, εκπληκτικό φαγητό με τα πιο φρέσκα υλικά και εξαιρετικό σέρβις με την υπογραφή των αθρώπων της Grecotel σας περιμένουν για αξέχαστα γαστρονομικά ταξίδια.

Από 95€ με πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ’άτομο ανά διαν/ση σε Superior Δίκλινο θέα θάλασσα.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 
Τηλ. Κρατήσεων: 28970 41103

CapeSounio, Σούνιο

Το Cape Sounio είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ξενοδοχείο: είναι εμπειρία. Μπανγκαλόους και πολυτελής βίλες μοναδικής αισθητικής, χτισμένα αμφιθεατρικά, αγναντεύουν το Ναό του Ποσειδώνα μέσα από τα πεύκα του Αττικού τοπίου.  Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, στο Spa Retreat με θεραπείες Elixir για απόλυτη χαλάρωση & Ayurveda από Ινδούς θεραπευτές Φέτος το καλοκαίρι το Cape Sounio σας καλωσορίζει στις Ημέρες Γαστρονομίας σ'ένα γευστικό ταξίδι με την πιο δημιουργική κουζίνα Grecotel, δια χειρός Σάκη Τζανέτου!

Από 115€ με πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ’άτομο ανά διαν/ση σε Superior Bungalow θέα θάλασσα .

ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 

Τηλ. Κρατήσεων: 22920 69700

CorfuImperial, Κέρκυρα

Το πετράδι του στέματος της Grecotel! Εντυπωσιακή συλλογή από πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες με νοσταλγική ατμόσφαιρα και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Απολαύστε εκπληκτικές γεύσεις σε εστιατόρια με θαλασσινές βεράντες και μοναδική θέα στο Ιόνιο ή χαρίστε στον εαυτό σας την υπέρτατη απόλαυση μίας θεραπείας στο Elixir Beauty Spa.

Από 90€ με πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ’άτομο ανά διαν/ση σε Δίκλινο θέα θάλασσα.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδιά έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών και το δείπνο τους στο κεντρικό εστιατόριο.
ΔΩΡΕΑΝ ημιδιατροφή για min. 6 διαν/σεις.
Προνομιακή τιμή ημιδιατροφής 20€ την ημέρα/ενήλικα.
Τηλ. Κρατήσεων: 26610 88400

 DaphnilaBayThalasso,  Κέρκυρα

Αξέχαστες all inclusive διακοπές για όλη την οικογένεια! Ανάμεσα στους καταπράσινους κήπους του Daphnila Bay Thalasso, αμφιθεατρικά μπαγκαλόους στα ζεστά χρώματα της Κέρκυρας. Ένας παράδεισος των θαλάσσιων σπορ, καταπληκτικό φαγητό σε πλούσιο μπουφέ και μοναδικό Elixir ThalassoSpa με υδροτονική πισίνα Aqua Elixir και ψηφιδωτό τζακούζι.

Από 105€ All Inclusive. Τιμή κατ’άτομο
ανά διαν/ση σε Δίκλινο δωμάτιο.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών
Τηλ. Κρατήσεων: 26610 90320

Kos Imperial Thalasso, Κως

Ένας επίγειος παράδεισος µε τεράστιες υδάτινες επιφάνειες, φοινικόδεντρα, ποτάµι, γέφυρες και καταρράκτες. Εντυπωσιακά οικογενειακά δωµάτια και µπανγκαλόους µε ιδιωτική πισίνα πάνω στη θάλασσα. Έξι εστιατόρια και µπαρ, παιδικό καράβι και παιχνίδια, αµµώδη παραλία, σπορ, µαγαζιά. Από το νησί του Ιπποκράτη δεν θα µπορούσε να λείπει το πιο πολυτελές ThalassoSpa µε υπέροχα µωσαϊκά από φύλλο χρυσού.

Από 70€ με πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ’άτομο ανά διαν/ση σε Δίκλινο πλάγια θέα θάλασσα.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. ΔΩΡΕΑΝ Παιχνίδια Περιπέτειας για παιδιά από 3-14 ετών.
Προνομιακή τιμή ημιδιατροφής 15€ την ημέρα/ενήλικα
ΔΩΡΕΑΝ ημιδιατροφή σε μπουφέ στις 7 διαν/σεις πληρώνετε μόνο τις 6!
ΔΩΡΕΑΝ ημιδιατροφή σε μπουφέ στις 10 διαν/σεις πληρώνετε μόνο τις 8! 
Τηλ. Κρατήσεων: 22420 58000

Filoxenia, Καλαμάτα

Στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού κόλπου, το γνωστό και δημοφιλές Filoxenia σας υποδέχεται υπέροχα ανανεωμένο με μπαρ & εστιατόρια όλη την ημέρα, πλούσιους μπουφέδες, εκπληκτική θάλασσα, πισίνες, πισίνα με Jacuzzi, νέα Grecoland για τα παιδιά και ατέλειωτες επιλογές για σπορ και διασκέδαση στην πανέμορφη Μεσσηνία. Μη χάσετε την απολαυστική εμπειρία αναζωογόνησης στο Olive Spa. Μόλις 2 ώρες από την Αθήνα.

Από 62€ με πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ’άτομο ανά διαν/ση σε Δίκλινο θέα θάλασσα.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών.
Ρωτήστε μας για τις ειδικές τιμές πακέτου Premium Plus: φαγητά, αναψυκτικά, ποτά, γλυκά & παγωτά όλη την ημέρα!
Τηλ. Κρατήσεων: 27210 23166

MeliPalace, Λασίθι Κρήτη

Δίπλα στον υδροβιότοπο των Μαλλίων και τα Μινωικά ανάκτορα, ανάμεσα σε φυτείες με μπανανιές, αναρίθμητους ψηλούς φοίνικες και υπέροχη παρθένα φύση. Ρομαντικό, με διακριτική πολυτέλεια, συνδυάζει τους εξωτικούς κήπους και το επιβλητικό κεντρικό κτίριο με μια παραμυθένια ιδιωτική αμμουδιά και ειδυλλιακό νησάκι. Χαλαρώστε στην τεράστια πισίνα, εξερευνήστε τους γύρω λόφους με mountain bikes, βελτιωθείτε στο τένις με την βοήθεια επαγγελματιών δασκάλων και δοκιμάστε την υπέροχη κουζίνα της Grecotel σε πλούσιο μπουφέ όλη την ημέρα.

Από 85€ all inclusive. Τιμή κατ’άτομο ανά διαν/ση σε Δίκλινο θέα θάλασσα.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών. ΔΩΡΕΑΝ 30' μασάζ ανά ενληλικα για ελάχιστη διαμονή 7 διαν/σεων.
Τηλ. Κρατήσεων: 28410 71502

Astir Egnatia, Αλεξανδρούπολη

 Δίπλα στη θάλασσα και το καταπράσινο πευκόδασος του Πάρκου Εγνατία, το πολυτελές Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis, σας υποδέχεται υπέροχα ανανεωμένο. Το κολύμπι είναι πραγματική απόλαυση: family pool, παιδικές πισίνες, ήσυχη πισίνα με ξύλινο deck για ηλιοθεραπεία, prive πισίνες πάνω στο κύμα και μια ατέλειωτη αμμουδερή παραλία. Εντυπωσιακό gourmet εστιατόριο «Αισώπου Μύθοι» αλλά και ένα υπερσύγχρονο Fitness Club με επιρροές από την παραμυθένια Ανατολή.

Από 62€ με πρωινό σε μπουφέ.
Τιμή κατ’άτομο ανά διαν/ση σε Δίκλινο
θέα θάλασσα.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών.
Ρωτήστε μας για τις ειδικές τιμές πακέτου Premium Plus: φαγητά, αναψυκτικά, ποτά, γλυκά & παγωτά όλη την ημέρα!
Τηλ. Κρατήσεων: 25510 38000

Περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία της Grecotel με ένα κλικ εδώ