Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 12:39

Τριήμερο χαλάρωσης στο Anemi Hotel!

Φολέγανδρος, ένα μικρό νησί δίπλα στη Σαντορίνη με βραχώδες έδαφος που κάθε γωνιά του κρύβει ένα μυστικό. Ένα νησί που έχει κρατήσει αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του και την ομορφιά στην πάροδο του χρόνου. Από το λιμάνι του Πειραιά υπάρχουν συχνά δρομολόγια για την Φολέγανδρο, με συμβατικό πλοίο και με ταχύπλοο. Το ταξίδι με το συμβατικό πλοίο διαρκεί περίπου 6 ώρες, ανάλογα με τις στάσεις του πλοίου σε ενδιάμεσα νησιά. Το ταξίδι με ταχύπλοο διαρκεί περίπου 3,5 ώρες.



Και αφού έχετε βρει τον προορισμό για το τριήμερο αυτό που μένει είναι το ξενοδοχείο. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο. Το Anemi Hotel είναι σίγουρα η μόνη σας επιλογή. Ένα ξενοδοχείο που μόλις πατήσεις το πόδι σου το κυκλαδίτικο αεράκι και η απαλή μουσική σε παρασέρνουν σε ένα ταξίδι χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.  Αποτελείται από 12 ξεχωριστά κτίσματα με δυο ορόφους το καθένα σύμφωνα με τους νόμους της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Λευκά σπιτάκια μέσα σε καταπράσινους κήπους με ολάνθιστα φυτά με θέα την καταγάλανη θάλασσα και την τεράστια πισίνα υπερχείλισης. Μια εικόνα που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής του καλύτερα ζωγράφου.

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί σε όλα τα δωμάτια αλλά μικρές πινελιές χρώματος από διάφορα διακοσμητικά δίνουν την ευχάριστη νότα που χρειάζεται. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες παρέχουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κανείς στις διακοπές του για να χαλαρώσει από την καθημερινότητα.



Αν πιστεύετε πως οι εκπλήξεις που θα συναντήσετε στο Anemi Hotel είναι μόνο αυτές είστε γελασμένοι. Επισκεφθείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στον χώρο της πισίνας και ξεκινήστε το γαστρονομικό σας ταξίδι στην μεσογειακή διατροφή. Με βάση τα ντόπια προϊόντα και την υπογραφή του chef Βαγγέλη Δρίσκα σίγουρα αυτό το γευστικό ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο.

Επίσης αν είστε από τους λάτρεις της γυμναστικής και στις διακοπές τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το οργανωμένο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και το γήπεδο τένις, για να κρατήσετε την φόρμα σας και στις διακοπές.



Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος