Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 10:29

2o Basketball Camp στην Costa Navarino τον Ιούλιο

Ένα μήνα πριν από την έναρξη του «Papaloukas &Friends featuring Petway», που θα διεξαχθεί από 2 έως 6 Ιουλίου στο «The Westin Resort Costa Navarino», το σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA του Navarino Dunes άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί προπονητές της ευρύτερης περιοχής.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων και των Ακαδημιών που δραστηριοποιούνται στους νομούς Αρκαδίας, Ηλείας και Μεσσηνίας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το γήπεδο, να επιβεβαιώσουν την άριστη λειτουργικότητα του, τις ανέσεις που προσφέρει αλλά κυρίως να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του προπονητικού camp.

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο επικεφαλής της προπονητής ομάδας, κ.Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος μαζί με τον assistant προπονητή του Ρέθυμνο Aegean, κ.Σταύρο Μυκονιάτη και τον γυμναστή της κρητικής ομάδας, Βασίλη Μητσιόπουλο θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα που σχεδίασαν από κοινού με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο καταξιωμένος προπονητής της Α1 κατηγορίας, είχε συζήτηση με τους προπονητές από τους οποίους ζητήθηκε να αναφέρουν τομείς που επιθυμούν να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση.«Είμαστε πολύ τυχεροί που εφέτος το camp θα έχει μαζί του, έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλοι μας είμαστε ευτυχείς που το Westin Resort Costa Navarino θα μας φιλοξενήσει για δεύτερο καλοκαίρι στις τέλειες εγκαταστάσεις που διαθέτει και μας προσφέρει τη δυνατότητα να δουλέψουμε με νέα παιδιά. Είναι ευλογία να έχουμε τέτοιες ευκαιρίες. Τόσο για εμάς, που αγαπάμε το άθλημα και ξέρουμε πως τα παιδιά είναι το μέλλον, όσο και για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος εμπλουτίζοντας τη γνώση τους για το μπάσκετ» είπε ο κ. Θανάσης Γιαπλές που αναφέρθηκε στις δύο κατευθύνσεις του προγράμματος:

«Καλούμε τα παιδιά της περιοχής να δηλώσουν συμμετοχή και να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που θα αφορά παιδιά 7-17 ετών. Έχουν δημιουργηθεί πακέτα για τις Ακαδημίες, για ομάδες που θα έρθουν από την Αθήνα αλλά φυσικά για επισκέπτες που θα έρθουν μεμονωμένα στο Resort, το οποίο χωρίς υπερβολή είναι το κορυφαίο της Μεσογείου. Το πρόγραμμα έχει δύο κατευθύνσεις. Η μία περιλαμβάνει τη γνώση και τη βελτίωση στοιχείων του αθλήματος και η δεύτερη είναι η χαρά, η διασκέδαση και η επαφή με παίκτες και προπονητές που θα λάβουν μέρος. Γιατί εκτός από τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον Μπρεντ Πετγουέι  και εμάς, θα υπάρξουν σημαντικοί guest stars».Μαζί με την παρουσίαση του προγράμματος από τον κ.Θανάση Γιαπλέ δόθηκε στη δημοσιότητα και το απογευματινό πρόγραμμα, που θα απευθύνεται σε ενήλικες που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να μάθουν για αυτό.

Όσοι επιλέξουν το «The Westin Resort Costa Navarino» ή το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» για τις διακοπές τους, θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές. Από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, θα μοιραστούν με τα είδωλα τους ατελείωτες μπασκετικές εμπειρίες στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να γνωρίσουν παράλληλα πολλά ακόμη αθλήματα στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes. Εννέα αθλήματα ρακέτας, καταδύσεις και άλλα θαλάσσια σπορ όπως windsurfing και kite-surfing, ποδηλασία και εκδρομές πεζοπορίας στη Μεσσηνιακή φύση αλλά και μαθήματα golf στα δυο signature γήπεδα της Costa Navarino συμπληρώνουν την πιο πλούσια καλοκαιρινή αθλητική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: (+30) 27230 97587 ή στείλτε email στο sports.navarino@starwoodhotels.com

Για κρατήσεις καλέστε το τμήμα κρατήσεων στο (+30) 27230 97100 ή στείλτε email στο info.navarino@westin.com