Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 12:29

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στα ξενοδοχεία της Grecotel!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που σηματοδοτεί τα πρώτα μπάνια του Καλοκαιριού. Το Travel-Ελευθερία Online συγκέντρωσε και σας προτείνει τις καλύτερες προτάσεις για να υποδεχτείτε το φετινό καλοκαίρι στα ξενοδοχεία της Grecotel.


Αττική

Cape Sounio, Grecotel


Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου φορτισμένο με το Μύθο του Αιγαίου, μπανγκαλόους μοναδικής αισθητικής χτισμένα αμφιθεατρικά να αγναντεύουν το Ναό του Ποσειδώνα. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία σε ένα ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεται κάποιος κατά την διαμονή του. Αμέτρητες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μοναδικά γευστικά ταξίδια στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και φυσικά διαμονή σε δωμάτια που η διακριτική πολυτέλειά  και η ανυπέρβλητη θέα θα σας διεγείρουν τις αισθήσεις.

Από 128€ με πρωινό. Τιμή κατ’άτομο ανά ημέρα σε Superior Bungalow θέα θάλλασα.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών.
Ισχύει για διαμονές από 6/06/2014 έως και 8/06/2014. Για τουλάχιστον  3 διανυκτερεύσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  22920 69700

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Οικογενειακές διακοπές στα Λουτρά Κυλλήνης

Olympia Riviera Thalasso



Χτισμένο πάνω σε μια παραμυθένια παραλία 2χλμ με φόντο το καταγάλανο Ιόνιο το Olympia Riviera Thalasso σας προσκαλεί να περάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο και να ζήσετε στιγμές αγάπης και πολυτέλειας ακριβώς δίπλα στο κύμα. Καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που διεγείρει τις αισθήσεις και την φαντασία, ταξίδια γεύσεων και αρωμάτων με οδηγό τα εστιατόρια του ξενοδοχεία και φυσικά αμέτρητες βουτιές στις εξωτικές πισίνες.

Στο νέο Shopping Mall του ξενοδοχείου θα βρείτε κοσμηματοπωλείο, επώνυμες μπουτίκ με ρούχα γνωστών σχεδιαστών, Agreco Farm corner με παραδοσιακά προϊόντα από την φάρμα  Agreco στην Κρήτη καθώς και την νέα πολυτελή συλλογή αρωμάτων και περιποίησης σώματος Eau de Grèce με παραδοσιακά Κρητικά βότανα.

Αποδράστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Olympia Riviera Thalasso!

Από 155€ με ημιδιατροφή σε μπουφέ. Τιμή κατ’ άτομο την ημέρα σε Junior Bungalow Suite.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 10% έκπτωση στην 4η διανυκτέρευση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26230 64400

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Καλαμάτα

Filoxenia

Αγκαλιασμένο από τον μυθικό Ταΰγετο και μια ανάσα από την θάλασσα, το Filoxenia αποτελεί την ιδανική επιλογή για την απόδραση του τριημέρου. Πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες όπως tennis, θαλάσσια σπορ, προγράμματα γυμναστικής, πίνγκ πόνγκ, βελάκια καθώς και διάφορα παιχνίδια στην πισίνα και στην παραλία για τους μικρούς φίλους. Οι λάτρεις του καλού φαγητού θα απολαύσουν στο εστιατόριο"olive" θα ταξιδέψουν στην Μεσσηνιακή κουζίνα με φόντο το ηλιοβασίλεμα όπου οι ακτίνες του "χαϊδεύουν" τις κορυφές του Ταϋγέτου.

Από €56 με πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ’ άτομο την ημέρα σε Δίκλινο Δωμάτιο.

Τιμή με ημιδιατροφή από €75 κατ’ άτομο την ημέρα σε Δίκλινο Δωμάτιο. Iσχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 06/06/2014 έως και 09/06/2014 και για ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210 23166

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Κρήτη

Creta Palace

Κάτω από τις κορυφές του Ψηλορείτη, στην καστροπολιτεία του Ρεθύμνου το κρητικό παλάτι της Grecotel σας υποδέχεται και αυτό το τριήμερο σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον δίπλα σε μια χρυσαφένια αμμουδιά 13χλμ. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη περιμένει μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Και μετά από μια γεμάτη μέρα αυτό που χρειάζεται κανείς είναι καλό φαγητό. Ακριβώς δίπλα στο κύμα οι νότες της μουσικής και τα αρώματα από τα πιάτα του εστιατόριου δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για ένα αξέχαστο γεύμα.

Από 78€ με πρωινό σε μπουφέ. Τιμή κατ' άτομο την ημέρα σε Δίκλινο θέα θάλασσα.

ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών.
Ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 06/06/2014 έως και 09/06/2014.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 28310 55181

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ψαλίδι, Κως

Kos Imperial Thalasso



Kos Imperial Thalasso, ένα ξενοδοχείο με εξωτικό αέρα. Τεράστιες υδάτινες επιφάνειες, γέφυρες και καταρράκτες και συγκλονιστικές βεράντες που το αεράκι από τα φοινικόδεντρα και το καταγάλανο Αιγαίο απελευθερώνουν τα συναισθήματά σας. Αν έχετε μικρά παιδάκια , η Grecotel έχει ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα με δραστηριότητες το οποίο περιλαμβάνει μαθήματα μαγειρικής, παιχνίδια περιπέτειας και διάφορα άλλα εργαστήρια.

Από 73€ με ημιδιατροφή σε μπουφέ. Τιμή κατ’άτομο την ημέρα σε Bungalow θέα πισίνα.

ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών.
Ισχύει για διαμονές που θα πραγματοποιηθούν από 06/06/2014 έως και  09/06/2014.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22420 58000

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος

johnpana@hotmail.gr