Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 13:32

Χρωματιστές βουτιές στο ξενοδοχείο Semiramis

Το ξενοδοχείο Semiramisστα βόρεια προάστια καλωσορίζει το καλοκαίρι στην μοναδική χρωματιστή πισίνα και υπόσχεται πως θα γίνει ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για μικρούς και μεγάλους. Η υψηλή αισθητική και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, καθιστούν το Semiramis την ιδανική πρόταση για μια αναζωογονητική απόδραση στην Αθήνα.

Στο poolbarmenuμπορεί κανείς να βρει ποικιλία από σαλάτες, δροσερά ορεκτικά κα φυσικά πεντανόστιμα burgerείτε με Black Angus και τυρί Gruyere είτε με φρέσκο τόνο και γλυκό τσίλι αλλά και υπέροχα γλυκά που ολοκληρώνουν  το γευστικό ταξίδι στο Semiramis.

Τις καθημερινές, η τιμή εισόδου είναι 25€ ανά άτομο και 15€ για παιδιά από 2 έως 12 ετών, ενώ τα Σαββατοκύριακα, 50€ ανά άτομο και 15€ για παιδιά. Στις τιμές περιλαμβάνεται αναψυκτικό, ποτό ή καφές ενώ δεν υπάρχει χρέωση για παιδιά κάτω των 2 ετών. Παράλληλα, για όποιον επιθυμεί μια ολοκληρωμένη απόδραση, το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικό πακέτο Pool & Room στην τιμή των 120 € για όλες τις ημέρες της εβδομάδας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που περιλαμβάνει χρήση πισίνας και δωματίου έως τις 18:00.

Χαρ. Τρικούπη 48, Κεφαλάρι – Κηφισιά Τηλ. Κρατήσεων: 210 6284500