Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 12:32

Espressaki: Ανακαλύψτε το στα στενά δρομάκια της Αθήνας

Είναι καθημερινή και μόλις κλείνεις φεύγεις από την δουλειά και μιλάς στο τηλέφωνο με φίλους για να κανονίσετε να πιείτε ένα κρασάκι πριν επιστρέψεις σπίτι. Πιάνεις το κινητό και αρχίζεις να αναζητάς έναν χώρο που θα σε αποφορτίσει από την καθημερινότητα και παράλληλα θα σου δημιουργήσει ωραία συναισθήματα.

Το Espressaki Cafe Bistro σίγουρα θα σας προσφέρει την χαλάρωση που αναζητά κάποιος μετά από μια κουραστική ημέρα. Στους Αμπελόκηπους κρυμμένο σε ένα στενό δρομάκι το Espressaki σας καλωσορίζει στον χώρο του. Ένας χώρος φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι που αποπνέει αέρα από μια άλλη εποχή. Ανοίξτε την παλιά σκαλιστή ξύλινη πόρτα και ξεκινήστε να ανακαλύπτετε τον χώρο. Παλιές καρέκλες βαμμένες με διαφορετικά χρώματα η καθεμιά, μικροδιακοσμητικά από παλιά αρχοντικά και φυσικά στην γωνιά με τα ράφια από τα ξύλινα τελάρα πολλά μικρά πορσελάνινα πιάτα με σχέδια που θυμίζουν το χωριό.

Και την συνολική εικόνα του μαγαζιού την συμπληρώνει η υπέροχη μουσική. Κάθε βράδυ διαφορετική αλλά σίγουρα ταξιδιάρικη.νΔιαλέξτε το κρασί ή τη μπύρα που σας ταιριάζει και στην συνέχεια ξεκινήστε το γευστικό σας ταξίδι με τα υπέροχα σνακ που ετοιμάζει το espressaki μόνο για σας. Απολαυστικά σάντουιτς που το καθένα κρύβει κάτι διαφορετικό και σας καλούν να τα ανακαλύψετε.

Και προς το τέλος της βραδιάς τα μικρά και πολύχρωμα cupcakes σας κλείνουν το μάτι και σας καλούν να τα ανακαλύψετε.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την παρέα σας και να το επισκεφθείτε!!!

Πυρρή Άγγελου 3, Αθήνα - Αμπελόκηποι

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος