Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 11:33

Drunk Sinatra: To vintage όπως πρέπει να είναι!

Το Σαββατοκύριακο έφτασε, σιγά σιγά έχουμε μπει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και σίγουρα όλοι ψάχνουμε στέκια που δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα με τις μουσικές τους.

Στην γνωστή σε όλους Πλατεία Καρύτση, στο στενό της Θησέως ο Frank Sinatra σας κλείνει το μάτι και σας περιμένει να απολαύσετε ωραία μουσική και ωραίο ποτό. Ένα στενόμακρο μπαράκι με έντονες πινελιές '50s και '60s, φωτεινά χρώματα στους τοίχους και υπέροχα αναπαυτικά σκαμπό με έναν διαφορετικό σχεδιασμό.  Παλιά αντικείμενα όπως βιβλία, σερβίτσια καθώς και τεράστιοι πίνακες με τον Frank Sinatra είναι σίγουρα τα αντικείμενα που θα σας τραβήξουν την προσοχή όταν μπείτε στο " Drunk Sinatra".

Συνήθως η μουσική που θα ακούσετε είναι soul, funky και blues γιατί η διασκέδαση θέλει και καλή μουσική. Ανοιχτά από το πρωί για ζεστό καφεδάκι μέχρι αργά το βράδυ όπου τα κοκτέιλ και τα γευστικά πιάτα σας κρατούν την καλύτερη συντροφιά. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε το φημισμένο coctail του Drunk Sinatra με βάση το μαύρο ρούμι και άρωμα από εξωτικά φρούτα.Θησέως 16, τηλ: 210 3313733

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος

Πρώτη Φωτογραφία : Άθα Σκοταρά