Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 02:09

Καλαμάτα: Έρχεται το κωμικό Βackstage με τον stand-up comedian Αλέξανδρο Τσουβέλα

Καλαμάτα: Έρχεται το κωμικό Βackstage με τον stand-up comedian Αλέξανδρο Τσουβέλα

Δύο παραστάσεις Stand Up Comedy θα δώσει στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας "Θ. Αγγελόπουλος" ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. και 10 μ.μ. αντίστοιχα.

Ο stand-up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός, είναι το απόλυτο φαινόμενο της εποχής μαζί με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νίκο Ράπτη, οι οποίοι μας χαρίζουν μέσα από το site netwix και κατ' επέκταση από τα βίντεο τους στο youtube, απίστευτες στιγμές γέλιου, μετρώντας άπειρα views.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη με πηγαίο χιούμορ, κάνοντας απίστευτες μιμήσεις, γι’ αυτό και θεωρείται τόσο ταλαντούχος στον χώρο του.

Έχει πιστούς και φανατικούς θαυμαστές ενώ οι ατάκες του κλέβουν τις εντυπώσεις και γίνονται με τη σειρά τους viral, όπως το χαρακτηριστικό "Καλός, καλός" από το επεισόδιο οι "Χειρότεροι τύποι σε ομάδες Ερασιτεχνικού" της σειράς "ΓΙΩΤΑ 4".

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θίγει επίκαιρα θέματα και προβληματίζεται χιουμοριστικά για ζητήματα παντός επιστητού, μιας και η οξυδέρκειά του, του επιτρέπει να είναι στις επάλξεις της καθημερινότητας.

Μαζί του θα είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου.