Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 12:49

Έκθεση φωτογραφίας στο Οινοποιείο Semeli

Μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Ελλάδα...σαν  ζωγραφιά" θα φιλοξενήσει το οινοποιείο Semeli στο Κούτσι Νεμέας.  Η έκθεση είναι εμπνευσμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί 27 - 29 Σεπτεμβρίου στο χώρο υποδοχής του οινοποιείου.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει σαράντα φωτογραφίες της Ιωάννας Παραβάλου και της Μαριλένα Κατσίνη πλημμυρισμένες με χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και στιγμές από τον τρύγο, το αμπέλι και το φημισμένο κρασί της Νεμέας, όπως τις έζησαν από κοντά οι δύο δημιουργοί.

Εικόνες που «φλερτάρουν» με το φως, το χρώμα και τις αντανακλάσεις στα νερά, αποτυπωμένες σε καμβά ζωγραφικής, που αναδεικνύουν με τρόπο μοναδικό τη σπάνια ομορφιά αυτού του τόπου, του τόπου μας. Ένα «ταξίδι» με ευαισθησία, που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν αυτό που βλέπεις είναι απλά μια φωτογραφία ή ένας πίνακας ζωγραφικής!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Ελλάδα… σαν ζωγραφιά», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εκλεκτά κρασιά Semeli  και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους της εταιρίας.

NOTOSPORT