Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 03:51

Καλαμάτα: Αντίστροφη μέτρηση για την 3η Γαλάζια Νύχτα

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου οργανώνεται η 3η Γαλάζια Νύχτα, από το Δήμο Καλαμάτας.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι μετά τα μεσάνυχτα έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στο λιμάνι και την Ανατολική Παραλία της Καλαμάτας, καθώς και στη Μικρή Μαντίνεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, “μια βραδιά με... νυχτερινό μπάνιο, μεταξύ άλλων, και με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής της Καλαμάτας”.

Τα κύρια σημεία της 3ης Γαλάζιας Νύχτας θα είναι: 1) Κεντρική προκυμαία του λιμανιού: Δραστηριότητες γνωριμίας με τα ΚΔΑΠ του δήμου, 7 με 9 το βράδυ, μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, 9 με 10 το βράδυ και χοροί από όλες τις σχολές χορού 10 το βράδυ μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. 2) Απέναντι από την εκκλησία της Ανάστασης: Μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και χάπενινγκς. 3) Δημοτικό πάρκινγκ στη Ναυαρίνου (πριν την Καρακούση): Μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και χάπενινγκς. 4) Μικρή Μαντίνεια: Μουσική από djs και χορευτικά από τοπικούς συλλόγους.