Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 01:50

Ξεκίνησε η 7η Ανθοκομική Εκθεση Καλαμάτας

Ξεκίνησε με επιτυχία η 7η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας στο Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και να αγοράσει φυτά, θάμνους και δέντρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να πληροφορηθεί από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων, από το ΤΕΙ Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο ανθοδετικής, ενώ επί διήμερο οι εκπαιδευόμενοι του σεμιναρίου ανθοδετικής, που διενεργείται στο ΤΕΙ, θα πραγματοποιούν ανθοκατασκευές.

Επίσης, την Παρασκευή 25 Μαΐου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, μαθητές από τάξεις του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με τους καθηγητές τους θα «γεμίσουν» με μουσική το Πάρκο Σιδηροδρόμων, δημιουργώντας μία «μουσική διαδρομή» από την είσοδο του πάρκου μέχρι την έκθεση.

Το Σάββατο 26 Μαΐου, 8 με 9 το βράδυ, θα δοθεί συναυλία της Παιδικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου και του Παιδικού Μελίφωνου.

Η 7η Ανθοκομική Εκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα λειτουργεί καθημερινά, 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα με 11 το βράδυ ενώ θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαΐου.