Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 01:38

Καλαμάτα: Συναυλία στο πλαίσιο του κύκλου «Μουσικές του Κόσμου»

Στο πλαίσιο της συνέχειας του κύκλου «Μουσικές του Κόσμου», την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20.30, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα φιλοξενηθεί το ντουέτο "small connection duet" που αποτελείται από τον Μιχάλη Κατσαρό στο organ και Βαγγέλη Κοτζάμπαση στην drums.

Το ντουέτο θα παρουσιάσει original συνθέσεις και covers με funk επιρροές.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και δυναμική βραδιά για έναρξη του χρόνου!

Τη συναυλία διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Τέρψις» (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών - αλλά και φίλων - των Σχολών της «Φάρις»).

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Βιογραφικά:

Μιχάλης Κατσαρός
Γεννήθηκε στην Χίο το 1977. Σπούδασε πιάνο με τον Γιώργο Κοντραφούρη και αυτοσχεδιασμό με τον Σύλβιο Σύρρο στο Ωδείο Ατενέουμ. Άρχισε να μελετάει τα έργα του Μπαχ δίπλα στην Άλλα Χαλάψη. Από τον Απρίλιο του 2016 κάνει μαθήματα οργάνου με την Ουρανία Γκάσιου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ειδικεύεται στην μουσική του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Ταυτόχρονα παρακολουθεί master classes με τους Nicolas Kynaston και Ullrich Böhme. Εργάζεται ως session μουσικός σε τζαζ σύνολα.

Βαγγέλης Κοτζάμπασης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Ξεκίνησε μαθήματα ντραμς σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών με καθηγητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο και την ίδια περίοδο παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας και θεωρίας. Αποφοίτησε από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στα jazz drums με καθηγητές τον Δήμο Δημητριάδη, Γιώργο Κοντραφούρη, Στέφανο Ανδρεάδη και Αλέξανδρο Κτιστάκη. Απο το 2007 διδάσκει και συμμετέχει σε συναυλίες και ηχογραφήσεις με μουσικά σχήματα κυρίως στον χώρο της jazz, blues και pop μουσικής.