Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 00:30

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Κέντρου Νέων Καλαμάτας

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ιανουαρίου γνωστοποίησε το Κέντρο Νέων Καλαμάτας, το οποίο θα κόψει την πίτα του την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στον χώρο του, στην πλατεία Οθωνος.

Η κοπή της πίτας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα γίνει την ίδια ημέρα με την παρουσίαση των εργαστηρίων του Α´ τετραμήνου, που ολοκληρώνεται την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, το Κέντρο συνεχίζει, κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ, τις εκδηλώσεις του. Για την Τετάρτη 17 του μήνα η εκδήλωση αφορά την “Οδηγική Συμπεριφορά και Οδική Ασφάλεια”, ενώ στις 24 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί παρουσίαση και έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Νερό” από την Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας, που δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο στην πόλη μας.

31/01: Παρουσίαση των εργαστηρίων Α’ Τετραμήνου του Κέντρου Νέων Καλαμάτας. Καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Α’ τετραμήνου, αποφασίσαμε να σας δείξουμε πως περνάμε στα εργαστήρια μας αλλά και πόσα υπέροχα πράγματα δημιουργούνται στο χώρο μας από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και εισηγητές των εργαστηριών. Χορός, μουσική, ξένες γλώσσες, παιχνίδια, πολεμικές τέχνες, και πολλά ακόμη έρχονται για να τα γνωρίσετε και να τα απολαύσετε!