Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 09:42

Γιορτή μπύρας στο Ηράκλειο της Κρήτης

Έκθεση, Γιορτή Μπύρας, Συναυλίες με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, Επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με ιδρύματα της Κρήτης, αφιέρωμα στο παιδί και την οικογένεια, μαγειρικές, 4x4 Extreme Jeep Show και για πρώτη φορά ένα συναρπαστικό 2ήμερο Freestyle Motocross & BMX Show σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα με αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Αυτά τα μοναδικά event μπορεί κανείς να παρακολουθήσει  από τις 12 έως και 17 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης στο πλαίσιο της Expo Creta!

Στο πλαίσιό της, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης -εσωτερικά και εξωτερικά- γεμίζει χρώματα, κόσμο από όλες τις ηλικίες, μουσικές και τις επιχειρήσεις της Κρήτης και μετατρέπεται στο κέντρο δράσης του νησιού για 6 μέρες.

Δοκιμάζουμε τις μπύρες της Ελλάδας και από το εξωτερικό, περνάμε ευχάριστες βραδιές με κρητικούς καλλιτέχνες και διαφορετικές θεματικές βραδιές με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της EXPO CRETA από το απόγευμα και μετά! Ξενυχτάμε όμορφα στη Γιορτή Μπύρας με χαμηλό εισιτήριο για όλους. Για 6 μέρες ταξιδεύουμε από τη Σμύρνη, στη Rock, στην Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα. Στις βαλίτσες μας έχουμε διάθεση, όρεξη & είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε με μουσικές που θα κάνουν τις νύχτες του Σεπτεμβρίου μας αξέχαστες!

Το Πρόγραμμα των Συναυλιών

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

Μανώλης Κονταρός

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

 Μανώλης Φάμελλος,  Στάθης Δρογώσης,  Ανδριάνα Μπάμπαλη & Οδυσσέας Τσάκαλος

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

Λεωνίδας Μπαλάφας
Μαζί του οι: ΝΟΣΤΩΔΙΑ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου

Ψαρογιώργης

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

Παναγιώτης Λάλεζας
Μουσική Παράσταση με τραγούδια απ όλη την Ελλάδα

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

Αναδρομή στο Ρεμπέτικο Τραγούδι
& αφιέρωμα στα παραδοσιακά Μικρασιάτικα τραγούδια
Γιάννης Παξιμαδάκης
Εράν

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και για την προπώληση εισιτηρίων μείνετε μαζί μας στο www.facebook.com/EXPOCRETA
www.expocreta.gr
210 2772244

NOTOSPORT