Μια πεντανόστιμη εκδοχή του κλασσικού σουφλέ μας ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Ο παστός μπακαλιάρος μπορεί να μαγειρευτεί με ένα σωρό τρόπους. Σ' αυτή τη συνταγή σας τον προτείνουμε τηγανητό, με χειροποίητη σος ταρτάρ, μια γαλλική σάλτσα με βάση τη μαγιονέζα, ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και κάπαρη, η οποία φτιάχνεται εύκολα και του ταιριάζει φοβερά.
Μπορεί η καραντίνα να τελείωσε, η συνεχής ανταλλαγή συνταγών και τα κουζινομαγειρέματα όμως συνεχίζονται. Και τώρα ήρθε η ώρα για μια εύκολη πίτσα!
Οι φακές είναι όσπρια με υψηλή διατροφική αξία που μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Μια συνταγή που θα σας δώσει αφράτο παγωτό σε χρόνο μηδέν με τα πιο απλά υλικά που έχουμε συνήθως συνέχεια στο σπίτι.