Πρωτοβουλίες για να προωθηθεί η Ελληνική κουζίνα αναλαμβάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων.
Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 03:52

Φαρφάλες με σολωμό και βότκα

Η πιο απλή και γευστική συνταγή για εντυπωσιακό γευστικό αποτέλεσμα χωρίς καθόλου χρόνο και δυσκολία.
Θέλεις να φτιάξεις στο σπίτι ψωμί τραγανό και πεντανόστιμο, αλλά βαριέσαι να ζυμώνεις.
Σάββατο, 05 Μαϊος 2018 04:20

Μαστιχωτό παγωτό καϊμάκι

Το παγωτό καϊμάκι είναι από τα ωραιότερα...
Η λαδένια Κιμώλου, καταγράφεται ως μία από τις παλαιότερες μορφές πίτσας, χωρίς τυρί, μόνο με ντομάτα, κρεμμύδι και ελαιόλαδο.