Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 12:14

Top 3 food & wine bar για το ΣΚ !!!!

Η εβδομάδα έφτασε στη μέση και το ΣΚ πλησιάζει … Το Travel - Ελευθερία Online σας προτείνει 3 wine bar για να πάτε με την παρέα σας!!!

Του Γιάννη Παναγόπουλου


Oinoscent

Ένα μικρό και χουζουριάρικο στέκι  με τραπεζάκια και μια υπέροχη ατμόσφαιρα που σε τραβάει για να απολαύσεις το κρασί που θέλεις. Επισκεφθείτε το κελάρι του bar και νιώστε τα αρώματα των κρασιών να κατακλύζουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Μην ξεχάσετε συνοδεία με το κρασί σας να δοκίμασε και τους εξαιρετικούς ποικιλίες μεζέδων γιατί ένα ωραίο κρασί θέλει και ένα ωραίο συνοδευτικό.
Βουλής 45-47, τηλ.: 210 3229374

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Scala Vinoteca Στην περιοχή του Λυκαβηττού σε έναν χώρο φτιαγμένο σύμφωνα με τους νόμους που επιτάσσει η σύγχρονη αισθητική. Μαύρες καρέκλες, ξύλινο ταβάνι και γύρω γύρω ραφιέρες με πάνω από 100 ετικέτες από Ελληνικά και ξένα κρασιά.
Τα αρώματα του κρασιού παντρεύονται άριστα με τα αρώματα των πιάτων που σερβίρει. Πιάτα φτιαγμένα με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο σας.
Σίνα 50 και Αναγνωστοπούλου, τηλ: 210 3610041

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Food and Wine

Στην περιοχή του Κολωνακίου σε έναν χώρο με μινιμαλιστική διακόσμηση και το μόνο έντονο στοιχείο οι ραφιέρες με τα κρασιά βρίσκετε το Food and Wine.
Απολαύστε εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών και εξαιρετικά πιάτα γαλλικής κουζίνας με μικρές μεσογειακές πινελιές.
Ξενοκράτους 49, Κολωνάκι, τηλ. 210 7211146

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

MEMBERS