Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 10:16

Olive Garden: Ο κήπος των Ελαίων

 

Στο κέντρο της Αθήνας στο roof garden του ξενοδοχείου "TITANIA" το εστιατόριο "Olive Garden" τιμά και σέβεται την ελληνική γή.

Η μαγευτική Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και οι μεγάλες καταπράσινες ελιές είναι οι πινελιές που σίγουρα θα σας μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό.

Οι επανειλημμένες τιμητικές διακρίσεις και οι άριστες κριτικές τόσο για την αισθητική όσο και για την δημιουργική κουζίνα, το εστιατόριο "Olive Garden" έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα Εστιατόρια Fine Dining της Αθήνας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε καλή παρέα να ανέβετε στο roof garden και να επιλέξετε ένα καλό τραπέζι με ωραία θέα, το κρασί που προτιμάτε και στην συνέχεια το πιάτο σας.

Ξεκινήστε με μια Χωριάτικη σαλάτα με σταφύλι, βινεγκρέτ φέτας και Κρουτών προζυμένιου ψωμιού με ρίγανη, και για κυρίως πιάτο επιλέξτε την Πανσέτα σε κενό αέρος με pop corn από την πέτσα του,σάλτσα μπριάμ, φάβα, μαριναρισμένο κολοκύθι.

Και σίγουρα γιατί όλοι θέλουμε να κλείνουμε την βραδιά μας γλυκά η Κρέμα μπανάνα με φρούτα του πάθους σε βάση μπράουνις και παγωτό μάνγκο σίγουρα θα σας αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση.

 Περισσότερες πληροφορίες εδώ