Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 10:54

Αρώματα άνοιξης στα Starbucks!

Τα Starbucks σας προσκαλούν να γευτείτε τα νέα ανοιξιάτικα ροφήματα, όπως το Hazelnut Macchiato, Vanilla Macchiato & φυσικά το αγαπημένο Caramel Macchiato. Με αυτά τα νέα ροφήματα η οικογένεια Macchiato μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο απολαυστική.Δοκιμάστε:

- Caramel Macchiato: Aποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα. Δημιουργείται με φρέσκο γάλα στον ατμό, άρωμα βανίλιας μια δυνατή δόση Starbucks espresso με βελούδινη υφή και τελείωμα πλούσιας καραμέλας.

- Vanilla Macchiato: Mε αυθεντικό Starbucks espresso, φρέσκο γάλα και επικάλυψη από ένα γλυκό συνδυασμό βανίλιας Μαδαγασκάρης και καφέ ζάχαρης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις ανοιξιάτικες ημέρες.

- Hazelnut Macchiato: Iδανικό για όσους λατρεύουν τις πλούσιες και ιδιαίτερα γλυκές γεύσεις. Οι λάτρεις των Starbucks θα γευθούν από την πρώτη κιόλας γουλιά μια έντονη «έκρηξη» γλυκιάς πινελιάς καραμελωμένου φουντουκιού στον ουρανίσκο τους. Το φρέσκο γάλο στον ατμό, η πλούσια και γλυκιά βανίλια και ο σκουρόχρωμος καβουρδισμένος espresso καφές αποτελούν τον απόλυτο Macchiato συνδυασμό