Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 09:24

Top 4 κρασιά για τους ερωτευμένους!!!

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και σήμερα την τιμητική τους  έχουν τα λουλούδια και το κρασί. Η κάβα Musses στο κέντρο της Καλαμάτας μας προτείνει 4 υπέροχα κρασιά που θα συνοδεύσουν όσο πιο όμορφα γίνεται την σημερινή ημέρα και σίγουρα θα σας μαγέψουν με τα υπέροχα αρώματά τους.

Moscato Rose Villa JolandaΈνα απαλό αφρώδες κρασί. Το χρώμα του είναι ανοιχτό τριανταφυλλί . Κομψό λεπτό και επίμονο σώμα . Η έντονη , γλυκιά και ειλικρινής γεύση του το κάνουν ιδανικό για χαρούμενες περιστάσεις. Σερβίρεται στους 6 - 8 βαθμούς Κελσίου.

Κιόσκι

Κρασί από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, το λευκό Κιόσκι του Μπαμπατζιμόπουλου ξεχωρίζει. Από Chardonnay, Ροδίτη, Μοσχάτο και Ugni Blanc.


Σαντορίνη Vinsanto

Επιδόρπιος οίνος από λιαστό Ασύρτικο και Αηδάνι. Η ωρίμανση 3 ετών σε δρύινα βαρέλια προσδίδει μεστό, βελούδινο χαρακτήρα, ενώ αγκαλιάζει νότες μελιού, λεμονιού, αρώματα σταφίδας και γλυκών μπαχαρικών. Σερβίρεται στους 8οC. Επιδέχεται μακρά παλαίωση


KΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ

Ζωηρό και έντονο χρώμα ροδιού. Το πλούσιο άρωμα ώριμων κόκκινων φρούτων όπως το βύσσινο, το μύρτιλο και η φράουλα με κάποιες νότες πικάντικων μπαχαρικών είναι τα χαρακτηριστικά που έδωσε αυτή η μοναδική ποικιλία στις πλαγιές του Παγγαίου. Πολύ καλά δομημένο κρασί με έντονη γεύση, διακριτική παρουσία ταννινών, χαρακτηριστική οξύτητα και μεγάλη αρωματική διάρκεια.

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος