Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 10:05

Elite City Resort: "Γαστρονομικές βραδιές μεσσηνιακών γεύσεων"

Ξεκινούν αύριο οι “Γαστρονομικές βραδιές μεσσηνιακών γεύσεων” που παρουσιάζουν το "Elite City Resort" και το “Ευ ζην restaurant" για αυτή τη σεζόν. Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο σεφ Αρης Τσεκούρας.

Το ξενοδοχείο στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς και τη γαστρονομία φιλοξενεί στον πλήρως ανανεωμένο χώρο του, 3 νέους  Μεσσήνιους και καταξιωμένους σεφ, οι οποίοι θα μαγειρέψουν στην κουζίνα του "Eυ ζην" σε συνεργασία με την ομάδα του "Elite City Resort". Oι θεματικές αυτές βραδιές θα παρουσιάσουν μενού ελληνικής δημιουργικής κουζίνας βασισμένα στα μεσσηνιακά προϊόντα, τα οποία θα συνοδεύουν κρασιά τοπικών παραγωγών.
Ο Αρης Τσεκούρας είναι γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ το 1980 και έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία. Σπούδασε στο ΙΕΚ "Le monde". Μετά την αποφοίτησή του, εργάστηκε σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα: ξενοδοχείο "Semiramis" Αθήνα, ξενοδοχείο "Elite City Resort" Καλαμάτα, εστιατόριο "Frantzen" Σουηδία, εστιατόριο "Matsalen" Σουηδία.

Εχει εργαστεί στην ομάδα οργάνωσης και επιμέλειας συνταγών της εκπομπής "Dr. cook" στο "Mega" και ως καθηγητής μαγειρικής τέχνης στο Δημόσιο ΙΕΚ της Καλαμάτας.

Πλέον συνεργάζεται με το σεφ Γιάννη Λουκάκο στο εστιατόριο "Ψωμί και αλάτι" ως υπεύθυνος της λειτουργίας της κουζίνας του εστιατορίου.
Αρωγοί στις “Γαστρονομικές βραδιές μεσσηνιακών γεύσεων” είναι οι:
Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΕΤ, Βασίλειος Παν. Σιαμπής και Σία Ο.Ε., Τυροκομική Μεσσήνης Αφοί Γ. Πετρόπουλου Α.Β.Ε.Ε.Τ., Agrexpo AE, Φάρμα Κατσίρα, Ρεσβάνης Αθανάσιος, Οινομεσσηνιακή ΑΕ, Κτήμα Παναγιωτόπουλου, Bio Vin Τσαβολάκης Wines.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 27210 22434.