Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 02:23

Έρχονται και φέτος τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων

Για άλλη μια χρονιά οι λάτρεις του Οίνου και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να "περιηγηθούν" στον κόσμο του κρασιού, συνδυάζοντας το εορταστικό κλίμα και την γευσιγνωσία με μια... καλή πράξη.

«Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» φέτος υπόσχονται "χρώματα Χριστουγέννων και μία ανεπανάληπτη γευσιγνωσία, αποκλειστικά με εκλεκτά, σπάνια και ιδιαίτερα κρασιά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα οινοποιεία-μέλη της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

"Σε κάθε τραπέζι οινοπαραγωγού, θα υπάρχουν ετικέτες ξεχωριστές, κάποιες που πλέον δεν κυκλοφορούν ή που πρωτοεμφανίζονται, πειραματικές ή παλαιωμένες, σε μεγάλα μεγέθη φιαλών, για κάθετες γευσιγνωσίες και άλλα".

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του βρεφών του δημοτικού βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

"Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων" πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «7ου Thessaloniki Food Festival», τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, από τις 6 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Electra Palace Thessaloniki».

ΑΠΕ-ΜΠΕ