Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 00:00

Magic Pleasure Store: Ανακαλύψτε την μαγεία του παγωτού στο κέντρο της Αθήνα

Από τον Γιάννη Παναγόπουλο

Χθες το απόγευμα βγήκαμε με κάτι φίλους για απογευματινό καφέ στο κέντρο. Περνώντας από την Κολοκοτρώνη και συγκεκριμένα Κολοκοτρώνη 3 μαγευτήκαμε από το κατάστημα της  Magic. Έχει ανοίξει από τα τέλη Απριλίου και έχει καταφέρει να μαγέψει τις καρδιές όλων, αυτό άκουγα από τους περαστικούς. Και όμως είναι αλήθεια μια τεράστια ουρά που περιμένε να δημιουργήσει το δικό της παγωτό είχε γεμίσει το κατάστημα.

Μην φανταστείτε ότι συναντάτε ένα απλό παγωτατζίδικο που απλά σας δίνει ένα ξυλάκι παγωτό. Κάνετε μεγάλο λάθος. Μιλάμε ότι η δημιουργία του παγωτού σε αυτό το κατάστημα είναι κάτι παραπάνω από δημιουργία. Πρώτη στάση το ταμείο όπου και πληρώνεις το παγωτό (5 ευρώ fix τιμή), επόμενος σταθμός ο πάγκος με τα toppings, τοποθετημένα όλα μέσα σε μπολάκια που με την πρώτη ματιά θυμίζει εικόνα κοσμηματοπωλείου με πολύτιμες πέτρες. Και όμως είναι καραμελωμένα φουντούκια, σοκολάτα με καραμέλα, αμύγδαλα, μαρέγκα, και χίλια δυο άλλα που σίγουρα θα σου δημιουργήσουν τον πιο γλυκό προβληματισμό της ζωής σου. Μπορείς να επιλέξεις 3 για να βάλεις πάνω στο ξυλάκι σου.



Μην νομίζετε ότι όλα αυτά τα κάνετε μόνοι σας, ο Pleaure Maker βάζει σε ένα μεταλλικό ποτηράκι βάζει τα toppings που επιθυμείτε και τα ανακατεύει. Επόμενος σταθμός ο πάγκος με τις σοκολάτες (μαύρη, γάλακτος, λευκή) όπου εκεί θα βουτήξει το ξυλάκι σας.

 

 

Μιχάλης Βασιλόπουλος, Pleaure Maker

Το μαγικό ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Αφού έχετε βάλει αυτά που θέλετε πάνω στο ξυλάκι σας ο  Pleaure Maker με μια τσιμπίδα θα τοποθετήσει στο πάνω μέρος ένα στρογγυλό κομμάτι σοκολάτας με σκαλισμένο το γράμμα Μ. Το ξυλάκι μπαίνει σε ένα ορθογώνιο κουτάκι ώστε να μην χάνετε καμία αμαρτία από πάνω του.



Tip: Μόλις τελειώσετε το παγωτό σας, με το ξυλάκι μαζέψτε τις γλύκες αμαρτίες από το κουτάκι.

Κολοκοτρώνη 3-5 & Βουλής, Αθήνα

facebook: magic.algida