Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 10:02

“Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω”: Ενα βιβλίο για αρχάριους αλλά καλοφαγάδες φοιτητές

Το πρώτο του βιβλίο του Τάσου Αντωνίου με τίτλο «Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη με κύριο σκοπό να βοηθήσει τους φοιτητές που ζουν μακριά από την κουζίνα του σπιτιού τους και θέλουν να μαγειρεύουν οι ίδιοι .

Τον  Τάσο Αντωνίου πολλοί τον γνωρίζουν από το sitemamapeinao.grκαι τώρα έρχεται με το νέο του βιβλίου να δώσει λύσεις στο θέμα φαγητό που απασχολεί τους περισσότερους φοιτητές.

Το βιβλίο περιέχει 91 λαχταριστές, γρήγορες και πάνω από όλα οικονομικές συνταγές δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον νέο φοιτητή να μπει στην κουζίνα και να δημιουργήσει το δικό του πιάτο. Από πρωτότυπα σάντουιτς μέχρι το πιο απλό παστίτσιο, κάθε συνταγή του βιβλίου απευθύνεται σε αρχάριους μάγειρες που αγαπούν το καλό φαγητό.

Η έκδοση του βιβλίου κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική έκδοση και έτσι κάθε φοιτητής μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή του Mamapeinao στο κινητό του, να σκανάρει τον QR κωδικό που θα βρει δίπλα στην κάθε συνταγή και αυτόματα να του προβάλλεται ηλεκτρονική η λίστα του σούπερ μάρκετ που θα χρειαστεί!

Επισκεφθείτε το site mamapeinao.gr πατώντας εδώ