Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 06:48

Πάστα φλώρα με χειροποίητη ζύμη

Οι λάτρεις της κουζίνας ξέρουν ότι το κανονικό της όνομα είναι pasta frolla (πάστα φρόλα) που στα ιταλικά σημαίνει «τραγανή ζύμη» (κρύο βούτυρο, ζάχαρη, αυγά, αλεύρι), η ζύμη δηλαδή που αποτελεί τη βάση στις περισσότερες τάρτες.
Φτιάξτε μια θρεπτική και νόστιμη σαλάτα με βάση τις φακές!
Η κλασική ιταλική συνταγή, στην αυθεντική της εκδοχή.
Η μερέντα είναι από τις αγαπημένες γεύσεις όλων μας.
Σήμερα θα σας παρουσιάσoυμε μια αγαπημένη μακαρονάδα με γαρίδες.