Αυτά τα Χριστούγεννα ας νιώσουμε τη ζεστασιά πίνοντας το ζεστό γλυκό κρασί Glühwein.

Τι καλύτερο από το να μπορούμε να το φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι; 

Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τον τρόπο!

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και... Καλά Χριστούγεννα! 

Για το Glühwein

  • Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, το πορτοκάλι, τα στικ κανέλας, το κάρδαμο, τους αστεροδειδείς γλυκάνισους, το τζίντζερ, το δεντρολίβανο και το μέλι.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα στη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πάρει βράση.
  • Το αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το κονιάκ.

Για το σερβίρισμα

  • Μεταφέρουμε το κρασί σε ποτήρια και σερβίρουμε με ρόδι, στικ κανέλας και δεντρολίβανο.