Η μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα το 2013, αντικατοπτρίστηκε το δ΄ τρίμηνο πέρυσι και στην άνοδο κατά 41,3% του τζίρου στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, τα γραφεία οργανωμένων ταξιδιών, κ.λπ. Ειδικότερα, από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τον κύκλο εργασιών στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα…
Τον καταξιωμένο οινοπαραγωγό Κώστα Λαζαρίδη υποδέχεται το ξενοδοχείο NjV Athens Plaza με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού κρασιού. Έτσι για όλο τον Μάρτιο την τιμητική τους θα έχουν τα κρασιά του Κώστα Λαζαρίδι υγκεκριμένα το Λευκό Chateau Julia Chardonnay, το επίσης Λευκό Aμέθυστος Sauvignon Blanc, το Ροζέ Αμέθυστος και το…
Τη σημασία της τεχνολογίας για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, την υιοθέτησή της στο στρατηγικό σχέδιο του υπουργείου και την ευρύτατη αξιοποίηση κάθε νέας εφαρμογής της, επισήμανε η υπουργός τουρισμού σε ομιλία της σε εκδήλωση με θέμα «On-line Marketing- νέα εργαλεία: Προκλήσεις και Προοπτικές». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής…
Για άλλη μια χρονιά δόθηκαν τα βραβεία γαστρονομίας των Χρυσών Σκούφων χθες βράδυ στο Ball Room του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία". Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Έκτωρ Μποτρίνι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κρατά τον τίτλο του σεφ του καλύτερου εστιατορίου στη χώρα ενώ βραβεύεται με Χρυσό Σκούφο για δύο ακόμα εστιατόρια…
Υλικά Για το μπράουνι200 γρ. καλής ποιότητας κουβερτούρα 55% κακάο, σπασμένη σε κομμάτια130 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη), μαλακωμένο για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου + 10 γρ. επιπλέον, για το ταψί150 γρ. ζάχαρη1 κουτάκι βανίλια σε σκόνη3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςελάχιστο αλάτι100 γρ. καρυδόψιχα,…