Υλικά Για τη ζύμη225 γρ. αλεύρ ιπου φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο4 κουτ. σούπας νερόαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τη γέμιση4 - 5 κουτ. σούπας ντοματοπελτές1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια, στραγγισμένα1 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα½ φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τσένταρ (ή κασέρι)1 φλιτζάνι ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένες2 κουτ. σούπας ελαιόλαδολίγη ξερή ρίγανηλίγα…