Συνταγές από τη σύγχρονη εκδοχή της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και γεύσεις βασισμένες στην ιδιαίτερη γαστρονομία της πόλης, περιέχει ο νέος οδηγός κουζίνας "THE CONTEMPORARY CUISINE OF THESSALONIKI", με 14 συνταγές από σεφ της πόλης. Πρόκειται για το δεύτερο γαστρονομικό οδηγό που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του εκθεσιακού "διδύμου" Detrop/Oenos και Artozyma (24-26…
Η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Τέρψις» (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών - αλλά και φίλων- των Σχολών «Φάρις») συνεχίζουν τον Κύκλο «Μουσικές του Κόσμου».
Όταν η φύση έχει τα κέφια της μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά σκηνικά τα οποία μας αφήνουν αποσβολωμένους και με την πρώτη ευκαιρία τα κλείνουμε μέσα στο μυαλό μας αλλά και σε φωτογραφίες για να μη τα ξεχάσουμε ποτέ, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις καλές στιγμές της ζωής μας.
Το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου στο Δήμο Μετσόβου, άνοιξε τις πόρτες του έτσι ώστε να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους λάτρεις των χειμερινών αθλητικών δραστηριοτήτων και της ορεινής φύσης.
Mε το γενικό διευθυντή και τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Σερβίας, YUTA, συναντήθηκε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στη Σερβία και τη συμμετοχής της στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου IFT, με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.