Εφ΄όλης της ύλης επί του τουρισμού και επί των θεμάτων που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Δρ. Κων/νος Μαρινάκος κατά την εισήγησή του στο 10ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Πελοπόννησο στο πλαίσιο της Παραγωγική - Ανασυγκρότησης της Χώρας, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη 26…
Διαθέτει ασφάλεια, ιστορία, πολιτισμό, ξεχωριστή γαστρονομία, αλλά κυρίως ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη.
Τουριστικό αφιέρωμα στην Ελλάδα με... άρωμα Μεσσηνίας δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild στην ιστοσελίδα της με τίτλο «Μυστικά tips στην Ελλάδα- Μαγευτικοί κόλποι, πεζοπορικές διαδρομές κι ο καλύτερος μουσακάς».
Κατά την περσινή χρονιά αναχώρησαν αεροπορικώς από τα 24 μεγαλύτερα γερμανικά αεροδρόμια τόσοι πολλοί άνθρωποι όσοι ποτέ άλλοτε και η χώρα που επωφελήθηκε ήταν κυρίως η Ελλάδα, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Συνταγές από τη σύγχρονη εκδοχή της Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας και γεύσεις βασισμένες στην ιδιαίτερη γαστρονομία της πόλης, περιέχει ο νέος οδηγός κουζίνας "THE CONTEMPORARY CUISINE OF THESSALONIKI", με 14 συνταγές από σεφ της πόλης. Πρόκειται για το δεύτερο γαστρονομικό οδηγό που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του εκθεσιακού "διδύμου" Detrop/Oenos και Artozyma (24-26…