Η Γωγώ Δελογιάννη μάς φτιάχνει πίτα με γύρο μανιταριών και σως ταρτάρ.
Ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, ο “Μύλος των Ξωτικών” στα Τρίκαλα, άνοιξε για το κοινό το απόγευμα της Παρασκευής (24.11.2023), και για 12η χρονιά υποδέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Αν μας ζητούσαν ένα και μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που ξεχωρίζει το Λαύκο από τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου, αυτό αδιαμφισβήτητα είναι η φανταστική του θέα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας, φτιάχνει πάβλοβα με κρέμα βιετναμέζικου καφέ που μας ταξιδεύει στην Ασία.
Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό, κτισμένο πάνω σε λόφο, στην κορυφή του οποίου στέκεται η εκκλησία του οικισμού.